iPhone 5/6/7/8/X scherm vervangen Sint-Niklaas

iPhone 5,6,7,8,X scherm vervangen in Mechelen of Sint-Niklaas. Fonifix is de professionele partner die u zoekt voor een iPhone 5,6,7,8,X scherm reparatie. Onze technici zijn experten in het vervangen van een iPhone 5,6,7,8,X scherm, touchscreen en beeldscherm. Verder zijn ook andere herstellingen mogelijk zoals een iPhone lcd/display/touchscreen reparatie, iPhone 5,6,7,8,X batterij reparatie, iPhone camera reparatie,… en nog veel meer.

Iedere herstelling wordt uitgevoerd binnen 60 minuten en met bijhorende garantie. Nog niet overtuigd? Lees zeker nog even verder zodat u op de hoogte bent van de gevolgen wanneer u het defecte iPhone 6 scherm niet laat vervangen.

iPhone-6-scherm-vervangen

Moet ik mijn iPhone 5/6/7/8/X scherm vervangen of niet ?

Moet ik mijn iPhone 5/6/7/9/X scherm vervangen of niet? Een gebarsten iPhone 5/6/7/9/X  scherm is een van de meest voorkomende oorzaken bij het laten vallen van je iPhone. De iPhone zal een deel van zijn mooi design verliezen maar in vele gevallen zal het iPhone scherm nog steeds goed werken. Bij Fonifix krijgen we vaak de vraag of het echt nodig is om het scherm van de iPhone te vervangen.

Vaak is de kostprijs voor een scherm vervanging de oorzaak voor deze twijfel. Toch is het beter om het scherm te vervangen zodat bijkomende kosten vermeden kunnen worden. Door je iPhone scherm te vervangen, vermijdt je minstens twee problemen die je toestel meer schade kunnen aanbrengen.

iPhone 5/6/7/9/X scherm vervangen voorkomt stof en vuil binnenin

Wanneer je iPhone 5/6/7/9/X barsten in het scherm heeft, bestaat de mogelijkheid dat vuil en stofdeeltjes hun weg naar binnen vinden. Aangezien een iPhone zeer compact werd gemaakt, kan het vaak problemen veroorzaken met kleinere componenten. Hieronder sommen we twee problemen op waarmee wij bij Fonifix dagelijks in contact komen.

  • Stof voor je camera: doordat er stof voor je camera zit zullen er wazige vlekken onstaan. Je foto’s zullen hierdoor minder scherp zijn.
  • Batterij problemen: Doordat kleine stof deeltjes zich tussen het scherm en je batterij bevinden, gaat deze schade oplopen waardoor ze niet meer optimaal zal werken. Zo kan de batterij bijvoorbeeld sneller leeglopen of valt deze op bepaalde percentages plots uit.

iPhone 5/6/7/9/X scherm vervangen voorkomt waterschade

Je iPhone 6 scherm niet vervangen, zorgt ervoor dat er makkelijk water- of vochtschade kan optreden. De kleine componenten in de iPhone zijn enorm gevoelig voor water. Eens het water binnen in uw toestel komt, kan dit de schade enorm vergroten.

Moet ik mijn iPhone 5/6/7/9/X scherm vervangen of niet ?

Hierboven werden enkele punten aangehaald waarom het belangrijk is om zo snel mogelijk over te stappen tot een iPhone scherm vervanging. Heeft de iPhone slechts een kleine barst in het scherm dan zullen bovenstaande problemen niet van toepassing zijn. Heeft uw iPhone scherm toch meer schade opgelopen dan wordt aangeraden om je iPhone ter reparatie aan te bieden bij een professionele hersteldienst.