Bekijk de vacature

Apple reparatie Mechelen

Professionele reparatieservice in Mechelen Centrum

Fonifix
Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39

Serviceprovider voor Apple reparaties in Mechelen

Fonifix is een toonaangevende serviceprovider voor Apple reparaties in Mechelen. Heb je schade aan je Apple toestel en zoek je een professionele hersteldienst in Mechelen centrum? Wij begrijpen dat je toestel onmisbaar is en zorgen daarom voor een snelle en betrouwbare reparatieservice. We staan garant voor een uitstekende serviceverlening en streven naar de hoogste klanttevredenheid. Maak je keuze en start je reparatieaanvraag.

imac reparatie

iMac

reparatie (coming soon)

macbook-reparatie-antwerpen-4

Macbook

reparatie

ipad-reparatie-antwerpen

iPad

reparatie

iphone reparatie antwerpen

iPhone

reparatie

smartwatch reparatie

Apple watch

reparatie

Onze website is momenteel onder constructie. Om deze reden is het momenteel niet mogelijk om iMac en Macbook reparaties via de website aan te melden. Voor reparaties kan je ons bereiken via de contact pagina. Vermeld steeds het serienummer van je iMac of Macbook.

Populaire Apple reparaties in Mechelen

Bij Fonifix begrijpen we dat het vervelend kan zijn om een beschadigde of niet goed functionerend Apple toestel te hebben. Daarom zijn we er trots op om een betrouwbare serviceprovider te zijn voor Apple reparaties in Mechelen, waar we gespecialiseerd zijn in het oplossen van veelvoorkomende problemen. Hier vind je een lijst met enkele van de meest voorkomende Apple reparaties die we aanbieden.

Apple reparatie mechelen

Apple reparaties 60 tot 180 minuten service

Bij Fonifix zijn we trots op onze snelle en efficiënte service voor Apple reparaties in Mechelen, waar de meeste iPhone reparaties binnen slechts 60 minuten worden uitgevoerd. iPad herstellingen duren doorgaans 90 minuten en voor de Apple Watch rekenen we een herstelduur van 180 minuten. Ons ervaren team van technici is speciaal getraind om snel en deskundig te werken, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare en hoogwaardige reparatie. Bovendien is een afspraak niet noodzakelijk maar raden we dit wel aan.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina.

Bij officiële hersteldiensten duurt een reparatie gemiddeld 10 dagen en wordt de data op je Apple toestel gewist. Bij Fonifix kan je meteen langskomen met of zonder afspraak. Wij repareren je Apple toestel in 90% van de gevallen binnen 60 minuten en zonder het wissen van je persoonlijke gegevens. Bovendien bieden wij 12 maanden garantie op onze Apple reparaties.

Fonifix rond Apple herstellingen in 90% van de gevallen af binnen 60 minuten.

Wanneer je Apple toestel schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren ter plaatse een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan je deze nog steeds kosteloos weigeren.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten. Dit gebeurt enkel wanneer je apparaat met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je Apple toestel  aan de praat te krijgen.

Bij Fonifix maken we gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze herstellingen. Voor Apple maken we gebruik van originele, OEM en aftermarket kwaliteit. Bij de reparatie pagina van jouw model kan je nagaan welke kwaliteit beschikbaar is.

Veelvoorkomende problemen

Raadpleeg onze support pagina om een antwoord te vinden op veelvoorkomende problemen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen