Apple iPhone 12 Pro Max Moederbord reparatie

Wanneer je Apple iPhone 12 Pro Max niet hersteld kan worden met de gebruikelijke componenten, moeten er chips op het moederbord vervangen worden. In dit geval spreken we van een moederbord herstelling. Omdat deze moederbord reparaties zeer complex zijn hebben ze ook een langere diagnose en reparatietijd nodig. Dit komt doordat niet al onze techniekers gespecialiseerd zijn om soldeer reparaties onder de microscoop uit te voeren.

 249,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 12 Pro Max Moederbord te vervangen:
  • Je kwam langs voor een gratis Apple iPhone 12 Pro Max diagnose maar dit bood geen oplossing
  • Je Apple iPhone 12 Pro Max heeft waterschade opgelopen en met nieuwe componenten werkt het nog steeds niet
  • Je Apple iPhone 12 Pro Max laadt niet op ondanks de batterij en de oplaadpoort al vervangen zijn
  • Touch problemen op je Apple iPhone 12 Pro Max zijn niet verholpen met een scherm reparatie
  • Je iPhone blijft in een bootloop zitten
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 12 Pro Max Moederbord:

Ondanks dat wij al veel moederbord herstellingen hebben uitgevoerd, kunnen wij niet garanderen dat alle schade gevallen herstelbaar zijn. Dit komt doordat sommige oorzaken vaak moeilijk te traceren zijn en niet alle chips de moeite zijn om te vervangen vanwege de hoge kosten. Wij zijn gespecialiseerd in de meest voorkomende herstellingen en daar hebben we een hoog succesratio in van 85%.

Voor een Apple iPhone 12 Pro Max moederbord te onderzoeken rekenen wij een onderzoekskosten van 29,99 euro aan wanneer je toestel onherstelbaar blijkt te zijn. Dit doen we omdat aan dergelijke onderzoeken veel tijd verloren gaat. Ook verliezen we de gebruikte componenten na het solderen waardoor deze ook mee verrekend zijn in de prijs.

Voor het repareren van je Apple iPhone 12 Pro Max moederbord raden we je aan om een afspraak te maken. Zo zijn onze techniekers op de hoogte en kunnen we sneller schakelen om zo de reparatieduur te versnellen.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.