Apple iPhone 13 Pro Scherm reparatie

Een Apple iPhone 13 Pro scherm reparatie nodig? Is je Apple iPhone 13 Pro scherm gebarsten, reageert het niet meer op aanrakingen of heb je geen beeld meer? Dan kan je bij Fonifix terecht voor het vervangen van je scherm.

 469,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 13 Pro Scherm te vervangen:
  • Het scherm van je Apple iPhone 13 Pro heeft barsten
  • De touch van je Apple iPhone 13 Pro reageert niet of slecht op aanrakingen
  • Je Apple iPhone 13 Pro vertoont lijnen in het scherm
  • Je display blijft zwart of toont vlekken maar je hoort wel geluid
  • Er zijn dode pixels zichtbaar in je scherm
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 13 Pro Scherm:

Bij een Apple iPhone 13 Pro scherm reparatie blijft de face ID werken als deze voor de herstelling ook nog werkt. In uitzonderlijke gevallen zien wij toestellen waar de face ID niet meer bij werkt. Dit kan zijn omdat het scherm enorm hard is gebarsten ter hoogte van de face ID, het toestel heeft waterschade opgelopen of het is eerder hersteld en de kabel is slecht geplooid bij het sluiten van de Apple iPhone 13 Pro.

Onze Fonifix schermen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn speciaal voor ons ontwikkeld. Bij de assemblage wordt gebruik gemaakt van een originele Apple display.
Wanneer je kiest voor een A-kwaliteit scherm worden er goedkopere materialen en kabels gebruikt om het scherm samen te stellen. Deze zijn vaak minder sterk en kunnen bij een val sneller schade aanbrengen aan het glas of de display.

Bij de Apple iPhone 13 Pro heeft Apple haar schermen voorzien van een chip die communiceert met het moederbord. Ook onze iPhone schermen zijn voorzien van deze chip. Echter zijn wij geen Apple Service Center waardoor wij na de herstelling niet over de nodige software beschikken om het nieuwe scherm te koppelen met het moederbord. Maar geen zorgen! Want de enige functie die deze chip biedt, is het voorzien van een melding. Deze melding geeft aan dat de iPhone niet kan verifiëren of het scherm door een originele Apple technician is geplaatst. Deze melding verdwijnt na 5 dagen. Met deze melding wil Apple de consument hiervan bewust maken maar dat is geen reden om 40% meer te betalen bij de officiële hersteldienst.

Wanneer je Apple iPhone 13 Pro valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij het Apple iPhone 13 Pro scherm vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige adhesive. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

Wanneer je Apple iPhone 13 Pro scherm na reparatie dode pixels of touch problemen heeft, kan je langskomen en wordt dit kosteloos hersteld. Wanneer er barsten zichtbaar zijn in het Apple iPhone 13 Pro scherm valt dit niet meer onder garantie. Ook wanneer er lijnen of verkleuringen in de display zichtbaar zijn is een garantieregeling niet mogelijk. Dit zijn typische gevolgen van val- of drukschade maar dat spreekt voor zich.

Een Apple iPhone 13 Pro scherm repareren doen wij dagelijks. Daarom hebben we van deze onderdelen een aanzienlijke voorraad. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wel raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je Apple iPhone 13 Pro scherm reparatie. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn en kan de Apple iPhone 13 Pro scherm herstelling met een kortere reparatieduur uitgevoerd worden.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.