Bekijk de vacature

iPhone 14 Pro Max Scherm reparatie

Een Apple iPhone 14 Pro Max scherm reparatie nodig? Is je Apple iPhone 14 Pro Max scherm gebarsten, reageert het niet op aanrakingen of heb je geen beeld meer? Dan kan je bij Fonifix terecht voor het vervangen van je scherm.
A2651, A2893, A2895, A2896, A2894

Apple iPhone 14 Pro Max

Scherm reparatie

 499,99

incl.btw en installatie

A2651, A2893, A2895, A2896, A2894

Apple iPhone 14 Pro Max

Scherm reparatie

 499,99

incl.btw en werkuren

A2651, A2893, A2895, A2896, A2894

Apple iPhone 14 Pro Max

Scherm reparatie

 499,99

incl. btw en installatie

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 14 Pro Max Scherm te repareren:
  • Het scherm van je Apple iPhone 14 Pro Max heeft barsten
  • De touch van je Apple iPhone 14 Pro Max reageert niet of slecht op aanrakingen
  • Je Apple iPhone 14 Pro Max vertoont lijnen in het scherm
  • Je display blijft zwart of toont vlekken maar je hoort wel geluid
  • Er zijn dode pixels zichtbaar in je scherm
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 14 Pro Max Scherm:

Bij een Apple iPhone 14 Pro Max scherm reparatie blijft de face ID werken als deze voor de herstelling ook nog werkt. In uitzonderlijke gevallen zien wij toestellen waar de face ID niet meer bij werkt. Dit kan zijn omdat het scherm enorm hard is gebarsten ter hoogte van de face ID, het toestel heeft waterschade opgelopen of het is eerder hersteld en de kabel is slecht geplooid bij het sluiten van de Apple iPhone 14 Pro Max.

Onze Fonifix schermen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn speciaal voor ons ontwikkeld. Bij de assemblage wordt gebruik gemaakt van een originele Apple display.
Wanneer je kiest voor een A-kwaliteit scherm worden er goedkopere materialen en kabels gebruikt om het scherm samen te stellen. Deze zijn vaak minder sterk en kunnen bij een val sneller schade aanbrengen aan het glas of de display.

Wanneer je Apple iPhone 14 Pro Max scherm vervangen wordt zal de iPhone software dit kunnen vaststellen en een “belangrijke scherminformatie” melding tonen bij je instellingen. Deze melding komt omdat je originele scherm is losgekoppeld maar verdwijnt na doorgaans 5 tot max 15 dagen. Wil je meer informatie lees dan ons belangrijke scherminformatie artikel.

Wanneer je Apple iPhone 14 Pro Max valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij het Apple iPhone 14 Pro Max scherm vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige adhesive. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

Wanneer je Apple iPhone 14 Pro Max scherm na reparatie dode pixels of touch problemen heeft, kan je langskomen en wordt dit kosteloos hersteld. Wanneer er barsten zichtbaar zijn in het Apple iPhone 14 Pro Max scherm valt dit niet meer onder garantie. Ook wanneer er lijnen of verkleuringen in de display zichtbaar zijn is een garantieregeling niet mogelijk. Dit zijn typische gevolgen van val- of drukschade maar dat spreekt voor zich.

Een Apple iPhone 14 Pro Max scherm repareren doen wij dagelijks. Daarom hebben we van deze onderdelen een aanzienlijke voorraad. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wel raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je Apple iPhone 14 Pro Max scherm reparatie. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn en kan de Apple iPhone 14 Pro Max scherm herstelling met een kortere reparatieduur uitgevoerd worden.

We reageren snel op uw vraag

Selecteer eerst je gewenste winkel

Whatsapp

Stuur ons via whatsapp

1. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel

We raden aan om een afspraak te maken voor je Apple iPhone 14 Pro Max reparatie. Je krijgt bevestiging dat alle onderdelen voorradig zijn. Bovendien krijgen klanten met een afspraak voorrang.

2. Wij bevestigen je afspraak per mail

Een echte Fonifixer controleert de voorraad en bevestigt je afspraak per mail. Je afspraak gepland en nog geen bevestiging gekregen? Contacteer ons telefonisch om meteen geholpen te worden.

3. Kom langs in één van onze servicecenters

Bezorg je toestel in onze winkel en we geven je een tijdstip voor je Apple iPhone 14 Pro Max weer op te halen.

4. Bij ophaling betaal je de reparatie

Betaal bij ophaling per bancontact, kredietkaart, contant of met ecocheques. Onze voorkeur gaat uit naar bancontact.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Servicecenters

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Zelf repareren?

€5,00 welkomstkorting

Daarom schrijf je in op onze nieuwsbrief:

* verplicht veld

Nog hulp nodig?

Contacteer één van onze specialisten

Toestel opsturen

Na het invullen van je contactgegevens ontvang je per mail de verzendinstructies. Automatisch maak je ook een boeking aan zodat wij weten dat we jouw toestel mogen verwachten.

* Binnen 72u retour indien de onderdelen voorradig zijn. Neem contact op indien je zeker wil zijn dat het onderdeel in voorraad is.
* Waterschade- en moederbord onderzoeken kunnen langer dan 72u duren.
* Onherstelbare toestellen hebben geen gratis verzending en hebben een diagnose kost van 29,99 euro. De verzendkosten bedragen 9,50 euro incl. btw. 

Stuur ons je vraag

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte