Apple iPhone 4 Oplaadpoort reparatie

Laad je Apple iPhone 4 niet meer op of maakt je oplaadkabel slecht contact? In dit geval is de kans groot dat je Apple iPhone 4 oplaadpoort stuk is. Het vervangen van je oplaad connector is een veel voorkomende reparatie waarbij we je kunnen helpen.

 59,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 4 Oplaadpoort te vervangen:
  • Je Apple iPhone 4 herkent je oplaadkabel niet
  • Het opladen van je Apple iPhone 4 gaat zeer traag
  • Je Apple iPhone 4 oplaadkabel past niet volledig meer in de oplaadpoort
  • Je moet je oplaadkabel plooien om contact te maken met je Apple iPhone 4 oplaad connector.
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 4 Oplaadpoort:
Na een Apple iPhone 4 oplaadpoort reparatie moet je iPhone weer perfect opladen met het nieuwe onderdeel. Is dit niet het geval en valt het contact soms weg tijdens het laden? Dan kan je langskomen en plaatsen we kosteloos een nieuwe oplaadpoort. Wanneer je toestel in contact is gekomen met water kunnen we jammer genoeg geen garantie bieden.
Een Apple iPhone 4 oplaadpoort repareren is een veel voorkomend probleem. Daarom hebben we van deze onderdelen een aanzienlijke voorraad. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wel raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je Apple iPhone 4 oplaadconnector reparatie. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn en kan de Apple iPhone 4 oplaadpoort herstelling met een kortere reparatieduur uitgevoerd worden.
Als je Apple iPhone 4 niet meer oplaadt raden wij altijd aan om eerst een andere oplader te testen. Heb je geen extra oplader in huis kan je langskomen in onze herstelpunten. Wij zorgen dan voor een gratis diagnose van je Apple iPhone 4 oplaadpoort.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.