Apple iPhone 4 Volume knop reparatie

Werken je Apple iPhone 4 volumeknoppen niet meer optimaal of zijn ze volledig kapot? Wij kunnen je iPhone volumeknoppen vervangen terwijl je erop wacht. Voor een volumeknop reparatie kan je terecht in alle Fonifix herstelpunten.

 59,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 4 Volume knop te vervangen:
  • Je Apple iPhone 4 volumeknop hoger of lager zetten lukt niet meer
  • De volume knop zit geblokkeerd of klikt slecht
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 4 Volume knop:
Je volumeknoppen vervangen is niet noodzakelijk. Wel is het vervelend wanneer je volumeknoppen blokkeren of helemaal niet meer werken.
Voor het repareren van je Apple iPhone 4 volumeknoppen werken wij met originele onderdelen. De volumeknoppen die worden gebruikt komen uit nieuwe toestellen die worden gedesassembleerd voor onderdelen. Op deze manier kunnen wij originele kwaliteit garanderen.
Na het vervangen van je Apple iPhone 4 volumeknoppen heb je 12 maanden garantie op de herstelling wanneer deze mankementen vertoont. Bij val- of waterschade kan er geen garantie gegeven worden.
Een Apple iPhone 4 volumeknop repareren is een veel voorkomend probleem. We hebben deze onderdelen doorgaans in voorraad. Toch raden we je aan om een afspraak te maken. Zo kunnen we bevestigen of de onderdelen in voorraad zijn.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.