Bekijk de vacature

iPhone SE 2016 Scherm reparatie

Een Apple iPhone SE 2016 scherm reparatie nodig? Is je Apple iPhone SE 2016 scherm gebarsten, reageert het niet op aanrakingen of heb je geen beeld meer? Dan kan je bij Fonifix terecht voor het vervangen van je scherm.

Origineel refurbished

Scherm module

 79,99

incl.btw en installatie

 • Originele kwaliteit
 • Krasbestendig glas
 • Beste prijs – kwaliteit
 • 12 maanden garantie
60 MINUTEN

Origineel refurbished

 • Originele kwaliteit
 • Krasbestendig glas
 • Beste prijs – kwaliteit
 • 12 maanden garantie

 79,99

*Prijs incl. btw en installatie

Origineel refurbished

 79,99

 • Originele kwaliteit
 • Krasbestendig glas
 • Beste prijs – kwaliteit
 • 12 maanden garantie

Compatibel

Scherm module

 69,99

incl.btw en installatie

 • Niet- origineel
 • Scherm is krasgevoeliger
 • De budget keuze
 • 3 maanden garantie
60 MINUTEN

Compatibel

 • Niet- origineel
 • Scherm is krasgevoeliger
 • De budget keuze
 • 3 maanden garantie

 69,99

*Prijs incl. btw en installatie

Compatibel

 69,99

 • Niet- origineel
 • Scherm is krasgevoeliger
 • De budget keuze
 • 3 maanden garantie

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone SE 2016 scherm te vervangen

Waarom kiezen voor een Apple iPhone SE 2016 scherm reparatie bij Fonifix?

USP’s
Fonifix
Apple
Scherm vervangen prijs
Tot 70% goedkoper
Garantie periode
12 maanden garantie
3 maanden garantie
Reparatie duur
60 minuten
7 tot 10 dagen
Behoud van data
Geen verlies van data
Volledig gewist
Afspraak
Niet noodzakelijk
Verplicht

*voor de meest recente prijswijziging klik op de prijs om doorverwezen te worden naar de Apple website.

Veelgestelde vragen bij het vervangen van het Apple iPhone SE 2016 Scherm:

Bij een Apple iPhone SE 2016 scherm reparatie blijft de Touch ID werken als deze voor de herstelling ook nog werkt. In uitzonderlijke gevallen zien wij toestellen waar de Touch ID niet meer bij werkt. Dit kan zijn omdat het scherm enorm hard is gebarsten ter hoogte van de Touch ID, het toestel heeft waterschade opgelopen of het is eerder hersteld en de kabel is slecht geplooid bij het sluiten van de Apple iPhone SE 2016.

Onze origineel refurbished schermen zijn van de hoogste kwaliteit. Bij de assemblage wordt gebruik gemaakt van een originele Apple display. Wanneer je kiest voor een compatibel scherm gaat het om een Incell module. Deze schermen zijn compatibel met je iPhone maar kunnen een andere kleurtint weergeven. Het lcd is gemaakt uit goedkopere materialen waardoor het sneller kan barsten bij een val of stoot. Bovendien is de reactiesnelheid van de compatibele schermen net iets trager.

Wanneer je Apple iPhone SE 2016 valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij het Apple iPhone SE 2016 scherm vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige adhesive. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

Wanneer je Apple iPhone SE 2016 scherm na reparatie dode pixels of touch problemen heeft, kan je langskomen en wordt dit kosteloos hersteld. Wanneer er barsten zichtbaar zijn in het Apple iPhone SE 2016 scherm valt dit niet meer onder garantie. Ook wanneer er lijnen of verkleuringen in de display zichtbaar zijn is een garantieregeling niet mogelijk. Dit zijn typische gevolgen van val- of drukschade maar dat spreekt voor zich.

Een Apple iPhone SE 2016 scherm repareren doen wij dagelijks. Daarom hebben we van deze onderdelen een aanzienlijke voorraad. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wel raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je Apple iPhone SE 2016 scherm reparatie. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn en kan de Apple iPhone SE 2016 scherm herstelling met een kortere reparatieduur uitgevoerd worden.

Apple iPhone SE 2016 scherm reparaties 60 minuten service

Als Fonifix zijn wij trots om onze razendsnelle 60 minuten service voor Apple iPhone SE 2016 scherm reparaties aan te bieden. We begrijpen hoe belangrijk een functionerende Apple iPhone SE 2016 is en daarom doen we er alles aan om Apple iPhone SE 2016 scherm reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Onze getrainde technici werken efficiënt en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat jouw Apple iPhone SE 2016 binnen 60 minuten weer als nieuw is. Met deze service willen wij onze klanten niet alleen snel en effectief helpen. Is je Apple iPhone SE 2016 scherm stuk, kom dan gerust langs bij Fonifix en ervaar onze snelle en betrouwbare service.

Kwalitatieve Apple iPhone SE 2016 scherm reparatie

Bij Apple iPhone SE 2016 scherm reparaties zijn er verschillende soorten kwaliteiten beschikbaar als het gaat om vervangende schermen. Het is belangrijk om te weten dat de kwaliteit van het scherm invloed kan hebben op de functionaliteit en levensduur van je Apple iPhone SE 2016. Bij Fonifix zijn we transparant over de kwaliteit die we gebruiken voor Apple iPhone SE 2016 scherm reparaties. Bij Fonifix werken we met originele schermen waar mogelijk. Indien deze kwaliteit niet beschikbaar is, werken wij met OEM kwaliteit. Voor klanten die een budget vriendelijke oplossing zoeken voor een scherm reparatie bieden wij Incell schermen aan. Deze zijn niet origineel maar zijn vandaag de dag van stabiele kwaliteit en worden vaak als alternatief gekozen door onze klanten. 

Gratis diagnose voor Apple iPhone SE 2016 scherm reparatie

Als je Apple iPhone SE 2016 scherm kapot is, kan dat heel vervelend zijn. Een beschadigd scherm kan immers de bruikbaarheid van je Apple iPhone SE 2016 ernstig beperken. Het is daarom belangrijk om de Apple iPhone SE 2016 scherm reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Bij Fonifix begrijpen we dat het niet altijd duidelijk is wat er precies aan de hand is met je Apple iPhone SE 2016 scherm. Daarom bieden wij onze klanten een gratis diagnose aan om de schade te onderzoeken. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn van de Apple iPhone SE 2016 scherm reparatie. 

1. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel

We raden aan om een afspraak te maken voor je Apple iPhone SE 2016 reparatie. Je krijgt bevestiging dat alle onderdelen voorradig zijn. Bovendien krijgen klanten met een afspraak voorrang.

2. Wij bevestigen je afspraak per mail

Een echte Fonifixer controleert de voorraad en bevestigt je afspraak per mail. Je afspraak gepland en nog geen bevestiging gekregen? Contacteer ons telefonisch om meteen geholpen te worden.

3. Kom langs in één van onze servicecenters

Bezorg je toestel in onze winkel en we geven je een tijdstip voor je Apple iPhone SE 2016 weer op te halen.

4. Bij ophaling betaal je de reparatie

Betaal bij ophaling per bancontact, kredietkaart, contant of met ecocheques. Onze voorkeur gaat uit naar bancontact.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Servicecenters

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Zelf repareren?

€5,00 welkomstkorting

Daarom schrijf je in op onze nieuwsbrief:

* verplicht veld

Nog hulp nodig?

Contacteer één van onze specialisten

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Toestel opsturen

Na het invullen van je contactgegevens ontvang je per mail de verzendinstructies. Automatisch maak je ook een boeking aan zodat wij weten dat we jouw toestel mogen verwachten.

* Binnen 72u retour indien de onderdelen voorradig zijn. Neem contact op indien je zeker wil zijn dat het onderdeel in voorraad is.
* Waterschade- en moederbord onderzoeken kunnen langer dan 72u duren.
* Onherstelbare toestellen hebben geen gratis verzending en hebben een diagnose kost van 29,99 euro. De verzendkosten bedragen 9,50 euro incl. btw. 

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen