Apple iPhone XR Omruiling

Is alle hulp te laat voor je Apple iPhone XR te herstellen of zijn de herstelkosten te hoog , kan er gekozen worden voor een omruiling. Vaak wordt dit ook swappen genoemd waarbij je een nieuw officieel Apple toestel ontvangt. Deze toestellen komen met de officiële garantie die in alle Apple service centers gebruikt kan worden.

 479,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone XR om te ruilen:

  • De kosten voor je herstelling lopen te hoog op
  • Je Apple iPhone XR is onherstelbaar

Veelgestelde vragen bij het omruilen van de Apple iPhone XR:

De toestellen worden uitgeleverd door Apple en zijn 100% origineel. De garantie van je huidige Apple apparaat wordt overgedragen of wanneer deze verlopen is heb je 90 dagen fabrieksgarantie.

Apple werkt voor zijn swaps met gereviseerde toestellen. Deze komen zonder verpakking en accessoires. Daardoor kan de prijs gedrukt worden. Bovendien mag je er zeker van zijn dat deze iPhone identiek zijn aan een nieuw toestel. Ze doorlopen dezelfde kwaliteitscheck en kunnen daarom gezien worden als nieuwe toestellen.

Voor de levering van de nieuwe iPhone worden doorgaans 7 tot 10 dagen gerekend. We merken dat in realiteit dit vaak in minder dan 7 dagen toekomt.

Helaas is het niet mogelijk om van je Apple iPhone XR naar een nieuwer model up te graden. Een swap is een omruiling wat wil zeggen dat je een identiek toestel ontvangt. Dat wil zeggen hetzelfde model maar ook dezelfde kleur en aantal gigabytes.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.