Bekijk de vacature

Huawei reparatie Antwerpen

Professionele reparatieservice in Antwerpen Centrum

Fonifix
Antwerpen

Nationalestraat 99, 2000 Antwerpen

Serviceprovider voor Huawei reparaties in Antwerpen

Ben je op zoek naar een reparatieservice voor jouw Huawei in het centrum van Antwerpen? Fonifix biedt een breed scala aan reparatiediensten, waaronder het vervangen van versleten batterijen, het repareren van gebarsten schermen en het herstellen van beschadigde oplaadpoorten.

Als jouw Huawei toestel beschadigd is of niet goed werkt, is het aan te raden om het niet uit te stellen en snel een reparatie te laten uitvoeren. Onze ervaren technici zorgen voor een snelle en betrouwbare service, zodat je snel weer van jouw Huawei kunt genieten. Als je niet zeker weet wat er mis is met jouw Huawei, kun je onze support pagina raadplegen of langskomen voor een gratis diagnose.

Huawei modellen die we repareren

Selecteer je model voor meer informatie en prijzen.

Populaire Huawei reparaties in Antwerpen

Bij Fonifix begrijpen we dat het vervelend kan zijn om een beschadigde of niet goed functionerend Huawei toestel te hebben, omdat we ons dagelijks leven steeds meer afhankelijk hebben gemaakt van smartphones. Daarom zijn we er trots op om een betrouwbare serviceprovider te zijn voor Huawei reparaties in Antwerpen, waar we gespecialiseerd zijn in het oplossen van veelvoorkomende problemen. Hieronder vind je een lijst met enkele van de meest voorkomende Huawei reparaties die we aanbieden.

Huawei reparaties binnen 60 minuten

Bij Fonifix begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat je jouw Huawei zo snel mogelijk weer wilt kunnen gebruiken. We zijn daarom trots op onze snelle en efficiënte service voor Huawei reparaties in Antwerpen, waar de meeste reparaties binnen slechts 60 minuten worden uitgevoerd. Ons ervaren team van technici is speciaal getraind om snel en deskundig te werken, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare en hoogwaardige reparatie.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina.

Bij officiële hersteldiensten duurt een reparatie gemiddeld 10 dagen en wordt de data op je Huawei gewist. Bij Fonifix kan je meteen langskomen met of zonder afspraak. Wij herstellen je Huawei in 90% van de gevallen binnen 60 minuten en zonder het wissen van je persoonlijke gegevens. Bovendien bieden wij 12 maanden garantie op onze Huawei reparaties.

Fonifix rond Huawei herstellingen in 90% van de gevallen af binnen 60 minuten.

Wanneer je Huawei schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren ter plaatse een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan je deze nog steeds kosteloos weigeren.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je Huawei. Dit gebeurt enkel wanneer je apparaat met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je Huawei  aan de praat te krijgen.

Huawei stelt zijn originele onderdelen beschikbaar voor gespecialiseerde bedrijven zoals Fonifix. Hierdoor kunnen wij onderdelen in een Huawei service pack kopen en onze klanten de best mogelijke kwaliteit aanbieden.

Bekijk ook zeker onze support pagina voor een antwoord te krijgen op veel voorkomende problemen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen