iPhone 8 Plus herstelling Fonifix

Betrouwbare iPhone 8 Plus herstelling nodig? Wij kunnen helpen. Een iPhone 8 Plus herstelling wordt bij Fonifix uitgevoerd door echte experts. Wij garanderen u de beste kwaliteit en een uitstekende serviceverlening.

Uw iPhone 8 Plus herstelling partner

U heeft problemen met uw iPhone 8 Plus en zoekt een partner voor uw iPhone 8 Plus herstelling? Bij Fonifix bent u aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van experts zorgen wij voor alle schade aan uw iPhone 8 Plus. Van kleine gebreken aan uw batterij, knoppen of het scherm tot ingewikkelde moederbord reparaties.
Ons onderscheiden doen we door onze professionele aanpak. Zowel op vlak van service als kwaliteit zijn wij er van overtuigd de geschikte partner te zijn.
Onze klanten bevestigen dat ook met een hoge review score. Binnen Fonifix we werken steeds met originele kwaliteit en zorgen we voor een snelle iPhone 8 Plus herstelling. Plan je afspraak, kom langs in één van onze herstelpunten en onze Fonifixers helpen u graag met een glimlach verder.

Meest voorkomende iPhone 8 Plus herstellingen

iPhone 8 Plus scherm herstelling

Een iPhone 8 Plus scherm herstelling bij Fonifix is snel en betaalbaar. Onze Fonifixers herstellen dit binnen 60 minuten.

iPhone 8 Plus batterij versleten

Een iPhone 8 Plus batterij die snel leeg loopt of uitvalt op bepaalde percentages. Wij voeren de herstelling uit terwijl je wacht.

iPhone 8 Plus oplaad probleem

Je iPhone 8 Plus verliest contact tijdens het opladen. Een gekend probleem waar wij in thuis zijn. Plan je afspraak.

iPhone 8 Plus camera stuk

iPhone 8 Plus camera focust niet? Stof voor je lens? Plan je afspraak en wij voeren de herstelling uit in 60 minuten.

iPhone 8 Plus waterschade

Vergeet het rijst-fenomeen. Vergroot de kans op herstelling met 80% door snel langs te komen in onze shop.

iPhone 8 Plus moederbord defect

iPhone 8 Plus backlight-, oplaad- of touch IC probleem. Wij zijn specialisten in de herstelling van moederbord problemen.

Opgepast voor namaak onderdelen

Op de herstelling markt heeft u tegenwoordig veel keuze betreft de kwaliteit. Goedkope herstellingen en namaak onderdelen maken gebruik van andere materialen. Dit kan de prestaties van uw iPhone 8 Plus sterk beïnvloeden en op termijn schade aanbrengen op het moederbord. 
Bij Fonifix zijn al onze onderdelen een kwaliteitstest ondergaan en zijn ze van de hoogste kwaliteit om uw toestel weer perfect te laten werken. 

Prijsverschil en garantie

Bij Fonifix stemmen wij onze prijzen af met de officiële hersteldienst. Zo zal je merken dat wij in 90% van de gevallen goedkoper zijn met onze originele kwaliteit. Bovendien is onze herstelservice sneller en direct bereikbaar. U geniet van 12 maanden garantie in plaats van 3 maanden. Toch opzoek naar een goedkoper alternatief? Bij Fonifix hebben wij ook goedgekeurde premium schermen die compatibel zijn met uw toestel en aanleunen bij de originele kwaliteit.  

Beloftes om u gerust te stellen

Discreet
Uw persoonlijke gegevens worden uiterst discreet behandeld. Uw privacy wordt altijd gerespecteerd.

Transparant
We zijn een betrouwbare partner. We werken in een open werkruimte. We hebben niets voor u te verbergen.

Ervaren
Iedere Fonifixer heeft een passie voor repair en is opgeleid tot een expert in het herstellen van elektronica.

Behulpzaam
Zit je met een vraag? Wij staan altijd klaar voor al uw vragen snel en professioneel te beantwoorden. 

Verzorgd
Een voor één zijn we perfectionist. Uw iPhone zal steeds proper afgeleverd worden alsof hij nieuw is. 

© Copyright 2019 | Fonifix

COVID-19 Update

Fonifix Mechelen en Antwerpen zijn tijdens de lockdown geopend op afspraak van maandag tot vrijdag tussen 10u00 en 18u00.
Plan je afspraak in via de website of neem contact met ons op.

Onze vestiging te Sint-Niklaas is enkel beschikbaar op afspraak en dit op dinsdag en vrijdag van 10u00 tot 18u00.