Bekijk de vacature

OnePlus reparatie Antwerpen

Professionele reparatieservice in Antwerpen Centrum

Fonifix
Antwerpen

Nationalestraat 99, 2000 Antwerpen

Serviceprovider voor OnePlus reparaties in Antwerpen

Als je op zoek bent naar een reparatieservice voor je OnePlus in Antwerpen centrum, dan kun je terecht bij Fonifix. Onze ervaren technici kunnen je helpen bij een breed scala aan reparatieservices, waaronder het vervangen van versleten batterijen, het herstellen van gebarsten schermen, het repareren van beschadigde oplaadpoorten en meer.

Als jouw OnePlus beschadigd is of niet goed werkt, is het belangrijk om het niet uit te stellen en snel een reparatie te laten uitvoeren. Bij Fonifix bieden we een snelle en betrouwbare reparatieservice, zodat je snel weer kunt genieten van je OnePlus. Mocht je niet weten wat er mis is met je OnePlus, dan kun je onze support pagina raadplegen of langskomen voor een gratis diagnose.

OnePlus modellen die we repareren

Selecteer uw model voor meer informatie en prijzen.

Populaire OnePlus reparaties in Antwerpen

Als je een beschadigd of niet goed functionerend OnePlus toestel hebt, begrijpen we bij Fonifix dat dit erg vervelend kan zijn. Smartphones zijn namelijk steeds belangrijker geworden in ons dagelijks leven. Gelukkig zijn we bij Fonifix een betrouwbare serviceprovider voor One Plus reparaties in Antwerpen. We zijn gespecialiseerd in het oplossen van veelvoorkomende problemen die bij OnePlus toestellen kunnen voorkomen. Hier vind je een lijst met enkele van de meest voorkomende OnePlus reparaties die we aanbieden.

OnePlus reparaties binnen 60 minuten

Bij Fonifix begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en dat je je OnePlus zo snel mogelijk weer wilt kunnen gebruiken. Daarom zijn we trots op onze snelle en efficiënte service voor OnePlus reparaties in Antwerpen, waarbij de meeste reparaties binnen slechts 60 minuten worden uitgevoerd. Ons ervaren team van technici is speciaal getraind om snel en deskundig te werken, zodat je kunt vertrouwen op een betrouwbare en hoogwaardige reparatie.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina.

Bij officiële hersteldiensten duurt een reparatie gemiddeld 10 dagen en wordt de data op je OnePlus gewist. Bij Fonifix kan je meteen langskomen met of zonder afspraak. Wij herstellen je OnePlus in 90% van de gevallen binnen 60 minuten en zonder het wissen van je persoonlijke gegevens. Bovendien bieden wij 12 maanden garantie op onze OnePlus reparaties.

Fonifix rond OnePlus herstellingen in 90% van de gevallen af binnen 60 minuten.

Wanneer je OnePlus schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren ter plaatse een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan je deze nog steeds kosteloos weigeren.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je OnePlus. Dit gebeurt enkel wanneer je apparaat met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je OnePlus aan de praat te krijgen.

Bekijk ook zeker onze support pagina voor een antwoord op veel voorkomende problemen te raadplegen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen