SONY REPARATIE

SONY REPARATIE: LAAT UW SONY HERSTELLEN DOOR DE SPECIALIST

Heeft u een Sony reparatie nodig? Dan hoeft u niet per se een gloednieuwe smartphone of tablet te kopen. Kiezen voor een Sony reparatie is een goedkoper alternatief.

Binnen de kortste keren ziet uw toestel er weer als nieuw uit, en dat zonder al te grote kosten te maken. Bij Fonifix kan u snel terecht voor een reparatie en wij ronden dit in 60 minuten af. Bovendien voorzien wij u van een uitstekende serviceverlening en geniet u van 12 maanden garantie op iedere herstelling. Op deze manier verlaat u onze winkel steeds met een gerust gevoel. 

Aangenaam ontvangst en transparante werkwijze!

Een aangenaam ontvangst en snelle service zoals het hoort! Deze firma is niet alleen gericht op de herstelling maar ook klantvriendelijk. Ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag. Volledige transparantie in zowel de prijs als hun werk. Naar mijn mening een top service!

Gekozen herstelling:  ‘Sony XA2 reparatie’

Julie,

UW SONY IS KAPOT?
LAAT UW SONY REPAREREN.  

Uw Sony heeft schade opgelopen en u wil hem natuurlijk snel laten herstellen. Fonifix heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in de herstelindustrie. We durven ons dan ook experts noemen wanneer het aankomt op het herstellen van Sony smartphones en tablets. 

U kan bij ons terecht voor vrijwel alle defecten. Van kleine gebreken aan uw batterij, knoppen of een gebarsten scherm tot ingewikkelde moederbord reparaties. 

Zowel op vlak van service als kwaliteit zijn wij er van overtuigd de geschikte partner te zijn. Onze klanten bevestigen dat ook met een hoge review score. 

KIEZEN VOOR EEN SONY REPARATIE OF EEN NIEUWE KOPEN?

Vaak heerst er toch twijfel wanneer klanten moeten kiezen tussen het herstellen van hun Sony en het kopen van een nieuw toestel. De reden hiervan is meestal de kostprijs die te hoog is. Toch zijn er enkele voordelen wanneer u kiest voor een reparatie. 

Bespaar geld
Het spreekt voor zich. Een herstelling van uw Sony gaat in de meeste gevallen goedkoper uitvallen. U bespaart vaak een mooie som geld waar u dan weer andere leuke zaken mee kan doen. 

Duurzaamheid
Door te kiezen voor een reparatie draagt u mee bij tot de circulaire economie. Goodplanet schreef een leuk artikel over de levenscyclus bij smartphones

Databehoud
Iedereen weet hoe lastig het is om telkens uw data te moeten transfereren. Door te kiezen voor een reparatie blijft uw data behouden. 

Gratis diagnose
We merken op dat sommige defecten eenvoudig op te lossen zijn. Daarom bieden wij steeds een gratis diagnose uit. Valt de kostprijs toch te hoog uit? Dan kan u nog steeds kosteloos de offerte weigeren en een nieuwe kopen. 

WAT KOST EEN SONY REPARATIE EN WAT BEPAALD DE PRIJS

Nu vraagt u zich misschien af: wat kost zo’n Sony reparatie precies? Daarop hebben we helaas geen eenduidig antwoord. De kosten van een Sony reparatie hangen namelijk af van verschillende factoren, zoals:

 

MODEL

Sony heeft verschillende modellen in omloop. De prijs is per model verschillend. Om te weten welk model u heeft kan u best in uw algemene instellingen kijken. Bij veel toestellen is het model nummer ook terug te vinden op een uitschuifbare sticker die zich bevindt net boven de simkaartlezer. 

KWALITEIT

Omdat wij belang hechten aan kwaliteit maken we gebruik van originele onderdelen. Dit zorgt ervoor dat uw Sony na reparatie weer perfect werkt als voordien. 

SERVICE EN SNELHEID

Omdat we onze klanten snel willen verder helpen, zorgen we dat alle belangrijke Sony onderdelen steeds in voorraad zijn. Om die reden kunnen klanten steeds bij ons terecht en ronden we herstelling af in 60 minuten. 

GARANTIE

Om u zekerheid te bieden na een Sony reparatie bieden wij u 12 maanden garantie. Dat is meer dan de garantie die u bij een officiële hersteldienst krijgt. Dit zit mee in de prijs verwerkt maar zorgt ervoor dat u met een gerust hart onze winkel verlaat. Toch nog problemen na een herstelling? Dan vervangen wij dit kosteloos opnieuw zolang de Sony geen val-, druk- of waterschade heeft opgelopen.  

Tip: Wanneer u overgaat tot het herstellen van uw Sony. Kies dan een betrouwbare partner die met originele kwaliteit werkt. Dagelijks zien wij hoe onprofessionele hersteldiensten onherstelbare schade hebben aangericht.

UW SONY LATEN REPAREREN? IN 60 MINUTEN WEER ALS NIEUW 

Klaar om uw Sony te laten repareren? Hoewel u misschien handig bent aangelegd, loont het toch om een specialist in de arm te nemen. Bij Fonifix hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in het herstellen van smartphones en tablets. We werken met de hoogste kwaliteit van onderdelen – reden te meer om u 12 maanden garantie te geven op uw herstelling. Bovendien herstellen we uw smartphone of tablet vrijwel altijd in 60 minuten. 

U heeft nog een vraag? Neem gerust 
contact op met ons of kom langs in één van onze vestigingen voor een gratis diagnose. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

 

EEN BLIK IN ONS ATELIER

Dat wij specialist zijn in het herstellen van Sony smartphones en tablets mag ondertussen duidelijk zijn. Om onze professionaliteit ook uit te stralen in onze winkels hebben wij gekozen voor een uniek interieur. Een glazen wand is voorzien zodat u als klant de reparatie op de voet kan volgen. Wij houden van eerlijkheid en transparantie en willen niets voor u verbergen. 

In onze wachtruimte voorzien wij u van gratis wifi zodat u tijdens het wachten kan verder werken. Een koffiemachine is voorzien waarvan u gratis gebruik kan maken. 
U wil toch liever rondwandelen in het stad. Onze vestigingen zijn gelegen vlakbij verschillende drank-, eetgelegenheden en winkelstraten. 

 

MEEST VOORKOMENDE SONY HERSTELLINGEN

Scherm vervangen: een groot deel van onze herstellingen zijn gebarsten schermen of displays. Een scherm herstelling duurt ongeveer 60 minuten. 

Batterij vervangen: uw Sony smartphone is uw persoonlijke assistent. Het is normaal dat na enige tijd de batterij aan vervanging toe is. Het meerendeel van de batterijen is na 1,5 jaren aan vervanging toe.   

Oplaadpoort repareren: een Sony oplaadpoort vervangen is iets dat we dagelijks uitvoeren. De oorzaak van dergelijke schade is niet ver te zoeken aangezien we onze Sony dagelijks meerdere keren verbinden met de oplaadkabel. 

Waterschade verwijderen: Ook vochtschade aan Sony toestellen is een probleem dat wij kunnen herstellen. Voor dergelijke schade rekenen we 1 tot 3 werkdagen. 

Benieuwd naar de kostprijs voor jou Sony model? 

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SONY REPARATIE BIJ FONIFIX

Bij Fonifix komt u niet voor verrassingen te staan. We zijn steeds transparant in onze werkwijze en garanderen een kwalitatief en verzorgd eindresultaat. Onze klanten weten dan ook héél goed waarom ze Fonifix kozen voor hun Sony reparatie…

  • Een afspraken maken is handig maar geen must
  • Meer dan 10 jaar ervaring in Sony reparaties
  • Originele kwaliteit met 12 maanden garantie en een no-cure, no pay principe
  • Wij ronden vrijwel alle Sony herstellingen af in 60 minuten. 

Fonifix staat steeds tot uw dienst en neemt ook met plezier uw Sony onder handen. Zit u nog met vragen? Neem dan zeker contact op met ons. 

WAAR KAN U TERECHT VOOR EEN SONY REPARATIE?

Voor een Sony reparatie bij Fonifix kan u terecht in één van onze 3 vestigingen. In onze herstelpunten kan u zonder afspraak langskomen. Toch adviseren wij u een afspraak te maken via de website. Eén van onze medewerkers zal nadien bevestigen of uw specifiek onderdeel in voorraad is. U kan ons ook altijd telefonisch bereiken om deze informatie op te vragen.

Fonifix Antwerpen
Nationalestraat 99 (nieuw adres)
2000 ANTWERPEN
Tel. +32(0)3 337 13 39

Makkelijk bereikbaar vanuit:
LierKontichLintLeuvenBrussel, SchildeWijnegemEdegem,

Fonifix Sint-Niklaas
Stationsstraat 8
9100 SINT-NIKLAAS
Tel. +32(0)3 430 43 94

Makkelijk bereikbaar van Sint-Niklaas:
GentBeverenDendermondeHammeLokerenVilvoordeTemseWillebroekZelzateAalstStekeneKruibekeZwijndrechtMoerbeke

 

Fonifix Mechelen
Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 MECHELEN
Tel. +32(0)15 64 94 93

Makkelijk bereikbaar vanuit Mechelen:
MortselDeurneBerchemBorgerhoutMerksemBrechtBrasschaat’s Gravenwezel

Bekijk de prijzen en maak uw afspraak

 

Prijzen worden getoond na het ingeven van uw model. Vervolgens kan u ook een afspraak inplannen. 

 

 

Uw toestel niet gevonden? Stuur ons een bericht!

 

Relax. Wij nemen het over van hier!

© Copyright 2021 | Fonifix