Fonifix
Antwerpen

Nationalestraat 99, 2000 Antwerpen

Please set Google maps API key before using this widget.
Fonifix-Mechelen1.jpeg

Smartphone, tablet, smartwatch, pc en laptop reparaties bij Fonifix Antwerpen

Wens jij je gsm, smartphone, tablet of laptop te laten maken en ben je opzoek naar een professionele en betrouwbare reparatie partner te Antwerpen? Bij Fonifix Antwerpen repareren wij je apparaat terwijl je wacht. Een smartphone repareren in ons herstelpunt te Antwerpen, Nationalestraat 99 duurt doorgaans 60 minuten. Onze smartphone specialisten repareren in een transparante ruimte. Tijdens het maken van je apparaat kan je wachten met een kop koffie of de winkelstraten van Antwerpen centrum induiken.

Meest voorkomende herstellingen die Fonifix uitvoert

iPhone reparatie Antwerpen

Wij kunnen helpen bij alle iPhone reparaties in Antwerpen centrum. 
Scherm, batterij of oplaad problemen. Ontdek het hier.

Samsung reparatie Antwerpen

Samsung reparatie in Antwerpen centrum. Originele onderdelen en hersteld in 60 minuten. Ontdek ons aanbod.

iPad reparatie Antwerpen

Heb je een probleem met je iPad en heb je nood aan een snelle reparatie in Antwerpen? Selecteer je reparatie en maak een afspraak. 

Oneplus reparatie Antwerpen

OnePlus toestellen zijn razend populair. Bij Fonifix kan je rekenen op een kwalitatieve herstelling indien je OnePlus stuk is. 

Google reparatie Antwerpen

Heb je schade aan je Google Pixel en wil je hem snel laten herstellen? Voor onze Google Pixel reparaties gebruiken originele onderdelen. Ontdek alle reparaties hier.

Motorola reparatie Antwerpen

Voor al je Motorola reparaties kan je bij Fonifix terecht. Vind je toestel, selecteer je reparatie en maak meteen een afspraak om de dag zelf nog geholpen te worden.

Fonifix werkwijze

1

Plannen

Maak een afspraak in 30 seconden. Of kom langs in één van onze winkels in Antwerpen of Mechelen. Let wel op: klanten met afspraak krijgen voorrang.

2

Voorraadcontrole

We gaan meteen na of het te repareren onderdeel voorradig is. Nadien ontvang je bevestiging. Kan je niet wachten? Contacteer ons telefonisch.

3

Bezoeken

Kom langs en wacht met een kop koffie op je herstelling of duik de winkelstraten in. Wij ronden jouw herstelling doorgaans af in 60 minuten.

4

Afhalen

Kom je toestel ophalen en betalen na de herstelling per Bancontact, kredietkaart, contant of ecocheques

Meest gestelde vragen bij
gsm reparatie in ons filiaal in Antwerpen:

Iedere gsm reparatie is verschillend en componenten zijn vaak niet compatibel met nieuwere modellen. Daarom is op deze vraag geen eenduidig antwoord. Alle prijzen per model en type schade kan je hier opzoeken.

Voor vrijwel alle gsm reparaties werken wij met een reparatieduur van 60 minuten. In sommige gevallen kan het repareren langer duren omdat bepaalde smartphone onderdelen complexer zijn om te plaatsen. Zoek hier je smartphone en type schade op om te kijken hoelang de reparatie duurt.

Na het herstellen krijgt u op alle originele componenten in ons filiaal te Antwerpen 12 maanden garantie. Een uitzondering op deze regel zijn batterij en moederbord herstellingen. In deze gevallen geven wij 6 maanden garantie. Voor budget reparaties waarbij gekozen wordt voor niet origineel scherm is er een garantieperiode van 3 maanden. Zoek hier je smartphone en type schade op om te kijken hoelang de garantietermijn is.

In ons herstelpunt te Antwerpen hebben wij voor de meeste gsm herstellingen een aanzienlijke voorraad. Zo kunnen wij in 90% van de gevallen je gsm schade herstellen. Wanneer het onderdeel niet in voorraad is voor je gsm herstelling, kan dit doorgaans binnen 24u geleverd zijn.

Niet alle merken stellen hun originele onderdelen ter beschikking aan gsm reparatiewinkels. Voor de meest courante merken herstellen wij met originele onderdelen. Wanneer dit niet mogelijk is repareren wij met de beste kwaliteit die hier tegen aanleunt. Ook op deze onderdelen bieden wij 12 maanden garantie. Voor meer informatie over jouw model kan je hier je gsm opzoeken.

In Antwerpen is onze core business gsm’s repareren. Daarom hebben we een aanzienlijke voorraad om onze klanten snel verder te kunnen helpen. Het is daarom niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wel raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je gsm te laten maken. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn en kan de gsm reparatie met een kortere reparatieduur uitgevoerd worden.