Bekijk de vacature

Fonifix Antwerpen

Professionele reparatieservice in Antwerpen Centrum

Fonifix
Antwerpen

Nationalestraat 99, 2000 Antwerpen

Serviceprovider voor reparaties in Antwerpen Centrum

Fonifix is een toonaangevende serviceprovider voor reparaties van verschillende merken. Onze snelle en betrouwbare reparatieservices worden uitgevoerd met behulp van hoogwaardige onderdelen. Langskomen kan met of zonder afspraak en we voeren steeds een gratis diagnose uit. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector kunnen we met trots onze razendsnelle 60 minuten service aanbieden voor de meeste herstellingen. 

macbook-reparatie-antwerpen-4

Laptop

reparatie

tablet reparatie

Tablet

reparatie

smartphone reparatie

Smartphone

reparatie

smartwatch reparatie

Smartwatch

reparatie

gameconsole reparatie

Gameconsole

reparatie (coming soon)

Populaire merken die we repareren

Selecteer je merk voor meer informatie en prijzen.

Populaire merken die we repareren

Selecteer je merk voor meer informatie en prijzen.

Populaire reparaties in Antwerpen

Bij Fonifix begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn om te moeten omgaan met een beschadigde of slecht functionerende toestel, aangezien onze mobiele toestellen en wearables een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven zijn geworden. Daarom zijn wij er trots op een betrouwbare serviceprovider te zijn voor deze toestellen in Antwerpen, waar we gespecialiseerd zijn in het oplossen van veelvoorkomende problemen. We sommen enkele van de meest voorkomende reparaties op. 

iphone-reparatie-antwerpen

Reparaties binnen 60 minuten

Bij Fonifix begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat je jouw toestel zo snel mogelijk weer in handen wilt hebben. Daarom zijn we trots op onze snelle en efficiënte service in Antwerpen, waar de meeste reparaties binnen slechts 60 minuten worden uitgevoerd. Ons ervaren team van technici is speciaal opgeleid om snel en vakkundig te werken, zodat je kunt rekenen op een betrouwbare en hoogwaardige reparatie.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina.
Raadpleeg onze support pagina om een antwoord te vinden op veelvoorkomende problemen.

Bij officiële hersteldiensten duurt een reparatie gemiddeld 10 dagen en wordt de data op je toestel gewist. Bij Fonifix kan je meteen langskomen met of zonder afspraak. Wij herstellen je toestel in 90% van de gevallen binnen 60 minuten en zonder het wissen van je persoonlijke gegevens. Bovendien bieden wij 12 maanden garantie op onze iPhone reparaties. Bij een officiële hersteldienst is dit slechts 3 maanden.

Fonifix rond 90% van zijn herstellingen af in minder dan 60 minuten. Meer informatie over de duurtijd van je herstelling vind je terug op de toegewijde reparatiepagina

Wanneer je toestel schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren ter plaatse een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan je deze nog steeds kosteloos weigeren. In sommige gevallen is er wel een onderzoekskost van toepassing.Dit is het geval bij een moederbord en een waterschade diagnose. Onze medewerkers melden dit bij afgifte van je toestel.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je toestel. Dit gebeurt enkel wanneer de toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je toestel aan de praat te krijgen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen