OVER FONIFIX

Wat meer over onszelf

Wat doen we?

Fonifix herstelt allerlei electronica maar met de focus op smartphones en tablets. Een smartphone of tablet die tegen de grond is gevallen of waterschade heeft opgelopen. Wij repareren het allemaal. Wij weten hoe vervelend het is om niet bereikbaar te zijn. Daarom kan je bij ons zonder afspraak langskomen en herstellen wij het terwijl u wacht.

Waarom doen we het?

We doen ons werk omdat we bij Fonifix geven om de mensen en hun tech. Uiteraard houden wij van het herstellen van gebroken schermen, batterijen en al het andere fijne werk. Toch geven wij voornamelijk om onze klanten. De glimlach die wij op klanten hun gezicht toveren, geeft ons voldoening om dit dag na dag te blijven doen.

Waar staat Fonifix voor?

Drie herstelpunten

Fonifix opende een eerste vestiging in 2013. Ondertussen zijn we aanwezig in Mechelen, Antwerpen en Sint-Niklaas. 50.000 reparaties later vormen we nu een team van experts.

Vliegensvlugge reparatie

We trachten onze klanten de perfecte service te verlenen. Zo ronden wij herstellingen af in 60 minuten. Een afspraak maken is mogelijk, maar geen must. Wij zijn steeds bereikbaar.

Top kwaliteit en service

Met ons concept garanderen we een gelijke kwaliteit als een officiële dealer. Toch schatten we ons hoger in met onze 12 maanden garantie, betere prijzen en betrouwbaar en vriendelijk personeel.