Bekijk de vacature

Fonifix Mechelen

Professionele reparatieservice in Mechelen Centrum

Fonifix
Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39

Serviceprovider voor reparaties in Mechelen

Fonifix is een toonaangevende serviceprovider in Mechelen voor reparaties van verschillende merken. Onze snelle en betrouwbare reparatieservices worden uitgevoerd met behulp van hoogwaardige onderdelen. Langskomen kan met of zonder afspraak en we voeren steeds een gratis diagnose uit. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector kunnen we met trots onze razendsnelle 60 minuten service aanbieden voor de meeste herstellingen.

macbook-reparatie-antwerpen-4

Laptop

reparatie

tablet reparatie

Tablet

reparatie

smartphone reparatie

Smartphone

reparatie

smartwatch reparatie

Smartwatch

reparatie

gameconsole reparatie

Gameconsole

reparatie (contacteer ons)

Populaire merken die we repareren

Selecteer je merk voor meer informatie en prijzen.

Populaire reparaties in Mechelen

Bij Fonifix begrijpen wij hoeveel hinder en ongemak een beschadigd of slecht functionerend toestel kan veroorzaken. Onze mobiele toestellen en wearables zijn immers een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Daarom zijn wij er trots op dat we als betrouwbare serviceprovider in Mechelen gespecialiseerd zijn in het oplossen van veelvoorkomende problemen die deze toestellen ondervinden. Om je een idee te geven van wat wij kunnen bieden, sommen wij enkele van de meest voorkomende reparaties voor je op.

Fonifix-mechelen-reparatie

Razendsnelle reparaties bij Fonifix Mechelen

Fonifix begrijpt dat tijd van onschatbare waarde is en dat klanten hun mobiele apparaten zo snel mogelijk gerepareerd willen terugkrijgen. We zijn er trots op dat we in Antwerpen een snelle en efficiënte service bieden, waarbij de meeste reparaties binnen 60 minuten worden afgerond. Ons team van deskundige technici is zorgvuldig opgeleid om snel en met precisie te werken, zodat klanten kunnen vertrouwen op een hoogwaardige en betrouwbare reparatie.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina.
Raadpleeg onze support pagina om een antwoord te vinden op veelvoorkomende problemen.

Bij officiële hersteldiensten duurt een reparatie gemiddeld 10 dagen en wordt de data op je toestel gewist. Bij Fonifix kan je meteen langskomen met of zonder afspraak. Wij herstellen je toestel in 90% van de gevallen binnen 60 minuten en zonder het wissen van je persoonlijke gegevens. Bovendien bieden wij 12 maanden garantie op onze iPhone reparaties. Bij een officiële hersteldienst is dit slechts 3 maanden.

Fonifix rond 90% van zijn herstellingen af in minder dan 60 minuten. Meer informatie over de duurtijd van je herstelling vind je terug op de toegewijde reparatiepagina

Wanneer je toestel schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren ter plaatse een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan je deze nog steeds kosteloos weigeren. In sommige gevallen is er wel een onderzoekskost van toepassing.Dit is het geval bij een moederbord en een waterschade diagnose. Onze medewerkers melden dit bij afgifte van je toestel.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je toestel. Dit gebeurt enkel wanneer de toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je toestel aan de praat te krijgen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen