Minimale kosten, maximale zorg.

De laagste reparatiekost voor dezelfde kwaliteit en service.

Zakelijke reparatie nodig?

Als zakelijke klant geniet je bij Fonifix van extra voordelen. Heb je nog wensen of extra informatie nodig dan kan je contact opnemen met een accountmanager. 

Nog vragen? Laat je gegevens achter en een accountmanager neemt contact met je op.

Onze zakelijke services

60
Min.

Kom langs in één van onze 2 winkels en wacht op je reparatie. Wij repareren je toestel in doorgaans 60 minuten.

3
Dagen

Je ontvangt een gratis verzendlabel van Fonifix. Nadien breng je het pakket naar een pakketpunt.

3
Dagen

Heb je geen tijd om langs te komen en te wachten op je reparatie dan kan je kiezen voor de haal- en brengservice voor €9,99. 

Hoe werkt het?

1

Meld je aan voor een zakelijk account. Een accountmanager zal je aanmeldformulier beoordelen en je account goedkeuren. Zodra je account is goedgekeurd, kun je inloggen en onze zakelijke prijzen raadplegen.

2

Plan je reparatie en selecteer in de boekingsmodule of je kiest voor walk-in service, ophaalservice of verzendlabel. Zakelijke klanten kunnen hun klantennummer en PO-nummer invullen als ze op factuur willen betalen.

3

Kom langs in één van onze winkels voor de 60 minuten walk-in service. Bij onze ophaal- of verzendlabelservice ontvang je alle instructies per e-mail na het inplannen van je reparatie. Nadien volg je de reparatiestatus in je account.

4

Betaal je factuur na de reparatie contant, per bancontact, kredietkaart of ecocheques. Als je kiest voor betaling op factuur, sturen we je na verzending van je toestel ook de factuur per e-mail toe.

Onze locaties

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Veelgestelde vragen

Voor scherm reparaties maken wij gebruik van origineel refurbished schermen. Bij de assemblage wordt gebruik gemaakt van een originele Apple display. Ook bieden we compatibele incell schermen aan. Deze schermen zijn compatibel met je iPhone maar kunnen een andere kleurtint weergeven. Het beeldscherm is een LCD en geen OLED scherm. Hierd+

iPhone scherm reparaties starten vanaf 59,99 euro maar variëren per model en de kwaliteit van het scherm dat je kiest. Raadpleeg de prijzen hierboven of selecteer hier je model. 

Na de vervanging van je iPhone scherm geniet je van 12 maanden garantie. Werkt je nieuwe scherm niet optimaal dan kan je langskomen en herstellen we je iPhone scherm kosteloos opnieuw. Wanneer je iPhone scherm gebarsten is, vlekken heeft of vochtschade heeft opgelopen kan dit niet binnen de garantieregeling. Klik hier als jij een herstelling in garantie wenst aan te melden. 

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je toestel. Dit gebeurt enkel wanneer de toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je toestel aan de praat te krijgen.

Wanneer je iPhone valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij het iPhone scherm vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige adhesive. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

Nog hulp nodig?

Contacteer één van onze specialisten

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen