Bekijk de vacature

Partner in zakelijke reparatie

Wij zorgen dat jouw kosten voor reparatie naar een minimum worden herleid.
Laagste prijsgarantie op onze Apple reparaties.

Zakelijke reparatie nodig?

Als zakelijke klant geniet je bij Fonifix van extra voordelen. Heb je nog wensen of extra informatie nodig dan kan je contact opnemen met een accountmanager. 

Wens je zakelijke klant te worden? Laat je gegevens achter en een accountmanager neemt contact met je op.

60 minuten reparatieservice

Heb je schade aan je apparaat en wil je hem zo snel mogelijk hersteld hebben? Kom langs in onze winkel en wij zorgen dat je reparatie doorgaans binnen 60 minuten wordt hersteld. Is langskomen geen optie? Geniet van onze gratis ophaal- en retourservice en ontvang je toestel binnen 48 uur retour. Wens je een spoedprocedure waarbij je toestel binnen 24u retour wordt gestuurd dan kan dit voor een meerprijs van 9,99 euro incl. btw. 

Gratis diagnose

In onze winkel voeren we een gratis diagnose uit aan je toestel. Wens je de reparatie niet uit te voeren dan brengen we geen kosten in rekening. Wanneer je toestel waterschade of je moederbord moet onderzocht worden dan rekenen wij voor dit tijdrovende onderzoek 29,99 euro incl. btw. Stuur je jouw toestel op via onze gratis ophaal- en retourservice brengen we 29,99 euro bestekkosten in rekening wanneer je afziet van de reparatie of je toestel onherstelbaar is.

Betalen op factuur

Na iedere zakelijke reparatie wordt een factuur opgemaakt met een betalingstermijn van 14 dagen. Heeft jouw bedrijf een langere betalingstermijn nodig dan kan dit besproken worden met een accountmanager.

Kwaliteit van onze onderdelen

Voor onze scherm reparaties maken wij gebruik van originele kwaliteit waar mogelijk. Zijn deze onderdelen niet beschikbaar of verkrijgbaar wordt er gebruik gemaakt van OEM kwaliteit. Hieronder zie je een overzicht van al onze merken en de keuze die je hebt in de kwaliteit.

Apple: Origineel refurbished of Incell
Samsung: Origineel
Huawei: Origineel
OnePlus: Origineel

 

[user-meta-registration form=’Bedrijven formulier’]

Veelgestelde vragen door onze zakelijke klanten

Voor scherm reparaties maken wij gebruik van origineel refurbished schermen. Bij de assemblage wordt gebruik gemaakt van een originele Apple display. Ook bieden we compatibele incell schermen aan. Deze schermen zijn compatibel met je iPhone maar kunnen een andere kleurtint weergeven. Het beeldscherm is een LCD en geen OLED scherm. Hierd+

iPhone scherm reparaties starten vanaf 59,99 euro maar variëren per model en de kwaliteit van het scherm dat je kiest. Raadpleeg de prijzen hierboven of selecteer hier je model. 

Na de vervanging van je iPhone scherm geniet je van 12 maanden garantie. Werkt je nieuwe scherm niet optimaal dan kan je langskomen en herstellen we je iPhone scherm kosteloos opnieuw. Wanneer je iPhone scherm gebarsten is, vlekken heeft of vochtschade heeft opgelopen kan dit niet binnen de garantieregeling. Klik hier als jij een herstelling in garantie wenst aan te melden. 

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je toestel. Dit gebeurt enkel wanneer de toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je toestel aan de praat te krijgen.

Wanneer je iPhone valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij het iPhone scherm vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige adhesive. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

1. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel

We raden aan om een afspraak te maken voor je reparatie. Je krijgt bevestiging dat alle onderdelen voorradig zijn. Bovendien krijgen klanten met een afspraak voorrang.

2. Wij bevestigen je afspraak per mail

Een echte Fonifixer controleert de voorraad en bevestigt je afspraak per mail. Je afspraak gepland en nog geen bevestiging gekregen? Contacteer ons telefonisch om meteen geholpen te worden.

3. Kom langs in één van onze servicecenters

Bezorg je toestel in onze winkel en we geven je een tijdstip voor je weer op te halen.

4. Bij ophaling betaal je de reparatie

Betaal bij ophaling per bancontact, kredietkaart, contant of met ecocheques. Onze voorkeur gaat uit naar bancontact.

Populaire reparaties

iphone reparatie antwerpen

iPhone reparatie

Gebarsten scherm, batterij snel leeg of oplaad problemen? Laat je iPhone repareren door een expert.

ipad-reparatie-antwerpen

iPad reparatie   

Laat je iPad repareren met onze 90 minuten service. Bekijk de tarieven en kom vandaag langs.

smartwatch reparatie

Snel en voordelig je Apple Watch laten herstellen omdat je scherm gebarsten is of je batterij stuk is?

samsung-galaxy-reparatie-smartphone

Samsung reparatie

Originele Samsung smartphone reparaties binnen 60 minuten. De beste service krijg je bij Fonifix.

Macbook reparatie

Laat je Macbook batterij of scherm repareren door Fonifix. Betrouwbare en kwalitatieve reparaties.

Walk-in service

Kom langs in één van onze 2 winkels voor een reparatie terwijl je erop wacht. Wij repareren je toestel in doorgaans 60 minuten en je ontvangt nadien een factuur.

Haal- & brengservice

Heb je geen tijd om langs te komen en te wachten op je reparatie dan kan je kiezen voor de haal- en brengservice. De extra kost hiervoor bedraagt 20 euro excl. btw

Gratis retour service

Heb je een eigen koerierdienst waar je liever mee samenwerkt. Stuur je toestel op en na ontvangst starten wij meteen met de reparatie. Nadien sturen we het kosteloos terug.

Stuur ons je vraag

Toestel opsturen

Na het invullen van je contactgegevens ontvang je per mail de verzendinstructies. Automatisch maak je ook een boeking aan zodat wij weten dat we jouw toestel mogen verwachten.

* Binnen 72u retour indien de onderdelen voorradig zijn. Neem contact op indien je zeker wil zijn dat het onderdeel in voorraad is.
* Waterschade- en moederbord onderzoeken kunnen langer dan 72u duren.
* Onherstelbare toestellen hebben geen gratis verzending en hebben een diagnose kost van 29,99 euro. De verzendkosten bedragen 9,50 euro incl. btw. 

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen