Bekijk de vacature

Belangrijke informatie:
Fonifix Antwerpen zal woensdag 10 april, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april gesloten zijn.  Fonifix Mechelen zal tijdens deze dagen geopend blijven en is telefonisch en per mail bereikbaar.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Officiële hersteldiensten maken het moeilijk om je toestel snel te laten herstellen. Je kan moeilijk een afspraak inplannen en in de meeste gevallen duurt het +-14 dagen om je toestel te laten herstellen. Bij Fonifix kan je meteen langskomen. Wij herstellen je toestel terwijl je wacht en in 90% van de gevallen binnen 60 tot 90 minuten. Bovendien bieden wij een identieke kwaliteit aan en loopt onze garantie 12 maanden. Bij een officiële hersteldienst is dit in vele gevallen slechts 3 maanden.
Indien uw apparaat niet wordt weergegeven op onze website of in de zoekmodule kan u contact opnemen met onze klantenservice. Alle contact gegevens vindt u op de contactpagina terug.
Fonifix rond smartphone herstellingen in 90% van de gevallen af in 60 minuten. Tablet herstellingen vragen meestal wat meer tijd. Daarom rekenen we voor deze herstellingen 90 minuten. Onze medewerker in de winkel zal steeds een indicatie geven van de geschatte herstelduur bij afgifte van uw toestel.
Wanneer uw toestel schade heeft opgelopen en u kan deze niet zelf vast stellen, kan u langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren daar een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan u deze nog steeds kosteloos weigeren. Sommige toestellen hebben wel een onderzoekskost wanneer de duurtijd van het specifieke onderzoek langer duurt.
Dit is het geval bij soldeer-, Macbook/iMac-, waterschade reparaties. Onze medewerkers melden u dit telkens bij afgifte van uw toestel.
Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.
De garantie is voorzien op alle fabricage fouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.
In onze winkels herstellen wij smartphones, tablets, smart watches en laptops van vrijwel alle merken. Ook iMac en Macbook herstellingen voeren wij uit. Merken die wij dagelijks herstellen zijn: Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Sony, LG, Nokia, Microsoft, HTC, ZTE, Xiaomi, Asus. Uw merk niet gevonden? Geen zorgen, stuur ons een bericht via ons contactformulier en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Wanneer een afspraak inplannen niet lukt, kan u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen. Dit kan per telefoon voor een snel antwoord of via het contactformulier op de contactpagina.
Bij Fonifix blijft alle data behouden bij het herstellen van componenten. Wij wissen nooit gegevens op uw toestel. Dit gebeurt enkel wanneer het toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om het toestel aan de praat te krijgen.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen