Apple

Je Apple toestel is stuk of werkt niet meer optimaal? Bij Fonifix kunnen we helpen met vrijwel alle Apple reparaties. Alle modellen van iPhone, iPad, Macbook en de Apple Watch kunnen bij Fonifix hersteld worden. De meest voorkomende herstellingen zoals het scherm vervangen, een batterij reparatie of het repareren van de oplaadpoort kunnen we uitvoeren terwijl je erop wacht. 

Wat wenst u te herstellen?

Veelgestelde vragen bij een Apple herstelling
Doorgaans ronden wij alle Apple smartphone reparaties af binnen 60 minuten. iPad reparaties hebben een herstelduur van ongeveer 90 minuten en voor een Macbook en Apple watch varieert de reparatie duurtijd. Om dit voor jouw Apple reparatie te weten te komen, kan je naar de specifieke reparatie pagina navigeren. Op iedere productpagina kan je zien hoelang de herstelling duurt en kan je vervolgens een afspraak maken.
Na iedere herstelling geniet je van 12 maanden garantie op alle OEM of originele Apple onderdelen. Batterij reparaties hebben een garantietermijn van 6 maanden. Tijdens deze periode kan je bij problemen langskomen in onze winkel voor een reparatie in garantie. Op onze compatibele schermen van A-kwaliteit wordt 3 maanden garantie aangeboden. A-kwaliteit onderdelen zijn voornamelijk voor scherm reparaties van iPhone beschikbaar. Of het voor jou specifiek model beschikbaar is, vind je terug op de specifieke reparatie pagina.
Is de schade niet helemaal duidelijk of twijfel je? Bij Fonifix voeren wij een gratis diagnose uit aan een iPhone wanneer er geen vochtschade is. Voor een iPad, Macbook of Apple Watch diagnose kunnen kosten aangerekend worden. Je kan dit nagaan op de specifieke reparatie pagina voor je toestel.
Wanneer je Apple toestel valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij een Apple onderdeel vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige tape. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

Snelle Apple reparatie met of zonder afspraak

Bij Fonifix kan je voor een Apple reparatie terecht met of zonder een afspraak. Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak via de website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de nodige onderdelen voor jouw Apple reparatie klaarliggen. Je ontvangt namelijk bevestiging van een Fonifixer of alle vervang onderdelen in voorraad zijn. Wens je toch je Apple toestel te laten repareren zonder afspraak, kom dan gerust langs in één van onze servicecenters.

Je Apple toestel laten repareren terwijl je erop wacht

Vaak wordt gedacht dat een Apple reparatie lang duurt omdat het toestel opgestuurd moet worden. Bij Fonifix kunnen wij alle reparaties in huis uitvoeren. Zo zorgen wij ervoor dat jouw Apple toestel hersteld wordt terwijl je erop wacht. Een reparatie van je Apple apparaat varieert van 30 minuten tot enkele dagen. De juiste herstelduur voor jou type schade kan je op de reparatiepagina van je model terugvinden. Natuurlijk zijn er ook herstellingen die wij niet kunnen afronden terwijl je erop wacht. Dit is het geval wanneer je Apple apparaat waterschade heeft opgelopen of wanneer je toestel een probleem heeft op het moederbord. Hiervoor rekenen wij een langere herstelduur omdat dergelijke onderzoeken onder de microscoop gebeuren en meer tijd vragen.

Je Apple repareren met kwaliteitsonderdelen

Het is belangrijk om je dure Apple toestel te laten repareren met hoge kwaliteitsonderdelen. Wij werken waar mogelijk met originele onderdelen. Aangezien wij geen Apple center zijn, kunnen wij geen onderdelen onder de naam merknaam Apple verkopen. Wij werken met OEM kwaliteit wat een afkorting is voor “Original Equipment Manufacturer”. Deze onderdelen zijn van gelijke kwaliteit als de originele maar mogen niet onder de merknaam Apple verkocht worden. Wel is de werking van deze schermen identiek en zijn onze klanten hier steeds tevreden van. Omdat wij garant staan voor deze kwaliteit bieden wij 12 maanden garantie op onze onderdelen. Een extra zekerheid voor onze klanten aangezien via de officiële weg de garantieperiode slechts 3 maanden is. Ten slotte hanteren wij zeer scherpe prijzen op onze iPhone reparaties. Vergeleken met Apple bespaar je bij Fonifix in de meeste gevallen tot 40% op je herstelling.

Naast onze OEM onderdelen bieden wij uitsluitend voor iPhone scherm reparaties ook een aftermarket optie aan. Dit zijn schermen die compatibel zijn met je iPhone maar waar goedkopere materialen worden gebruikt. Deze schermen zijn van stabiele kwaliteit maar worden op een andere manier geproduceerd waardoor het toch enkele verschillen heeft.

Waarom kiezen voor OEM:

  • Originele kwaliteit
  • Krasbestendig glas bij scherm reparaties
  • Beste prijs – kwaliteitverhouding
  • 12 maanden garantie

 

Waarom kiezen voor aftermarket:

  • Niet- origineel
  • Scherm is krasgevoeliger
  • De budget keuze
  • 3 maanden garantie

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.