Bekijk de vacature

Lenovo

Welk apparaat wens je te herstellen?

tablet reparatie

Tablet

reparatie

Je Lenovo toestel is stuk of werkt niet meer optimaal? Bij Fonifix kunnen we helpen met vrijwel alle Lenovo reparaties. Alle modellen van Lenovo smartphones, tablets en laptops kunnen wij herstellen. De meest voorkomende herstellingen zoals het scherm vervangen, een batterij reparatie of het repareren van de oplaadpoort kunnen we uitvoeren terwijl je erop wacht. 

Veelgestelde vragen bij een Lenovo herstelling
Voor alle Lenovo reparaties gebruiken wij originele onderdelen. Wanneer een origineel onderdeel niet beschikbaar is of een lange levertermijn heeft werken wij met OEM onderdelen. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.
Doorgaans ronden wij alle Lenovo smartphone reparaties af binnen 60 minuten. Lenovo tablet reparaties hebben een herstelduur van ongeveer 90 minuten en voor een Lenovo laptops varieert de reparatie duurtijd. Om dit voor jouw Lenovo reparatie te weten te komen, kan je naar de specifieke reparatie pagina navigeren. Op iedere productpagina kan je zien hoelang de herstelling duurt en kan je vervolgens een afspraak maken.
Na iedere herstelling geniet je van 12 maanden garantie op alle herstellingen behalve batterij reparaties. Deze hebben een garantie van 6 maanden. Tijdens deze periode kan je bij problemen langskomen in onze winkel voor een reparatie in garantie.
Is de schade niet helemaal duidelijk of twijfel je? Bij Fonifix voeren wij een gratis diagnose uit aan je Lenovo toestel zolang er geen vochtschade is. Voor een Lenovo smartphone, tablet of laptop kunnen kosten aangerekend worden. Je kan dit nagaan op de specifieke reparatie pagina voor je toestel.
Wanneer je Lenovo toestel valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij een Lenovo onderdeel vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige tape. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

Snelle Lenovo reparatie met of zonder afspraak

Bij Fonifix kan je voor een Lenovo reparatie terecht met of zonder een afspraak. Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak via de website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de nodige onderdelen voor jouw Lenovo reparatie klaarliggen. Je ontvangt namelijk bevestiging van een Fonifixer of alle vervang onderdelen in voorraad zijn. Wens je toch je Lenovo toestel te laten repareren zonder afspraak, kom dan gerust langs in één van onze servicecenters.

Je Lenovo toestel laten repareren terwijl je erop wacht

Vaak wordt gedacht dat een Lenovo reparatie lang duurt omdat het toestel opgestuurd moet worden. Bij Fonifix kunnen wij alle reparaties in huis uitvoeren. Zo zorgen wij ervoor dat jouw Lenovo toestel hersteld wordt terwijl je erop wacht. Een reparatie van je Lenovo apparaat varieert van 30 minuten tot enkele dagen. De juiste herstelduur voor jou type schade kan je op de reparatiepagina van je model terugvinden. Natuurlijk zijn er ook herstellingen die wij niet kunnen afronden terwijl je erop wacht. Dit is het geval wanneer je Lenovo apparaat waterschade heeft opgelopen of wanneer je toestel een probleem heeft op het moederbord. Hiervoor rekenen wij een langere herstelduur omdat dergelijke onderzoeken onder de microscoop gebeuren en meer tijd vragen.

Je Lenovo repareren met kwaliteitsonderdelen

Het is belangrijk om je dure Lenovo toestel te laten repareren met hoge kwaliteitsonderdelen. Bij Fonifix gebruiken we originele onderdelen van Lenovo. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Dit zorgt er bovendien voor dat onze klanten enorm tevreden zijn na hun reparatie en wij zelden een garantiegeval terug zien komen na een Lenovo reparatie.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen