Bekijk de vacature

Wat is een Google FRP unlock?

Factory Reset Protection (FRP) een ingebouwde beveiligingsfunctie die is ontworpen door Google voor smartphones en tablets met Android 5.1 te beveiligen. Als een reset naar fabrieksinstellingen wordt uitgevoerd op een Android-apparaat zonder de autorisatie van de eigenaar, verschijnt de FRP met de boodschap: “Dit apparaat is gereset. Om door te gaan, moet u inloggen met een Google-account dat eerder gesynchroniseerd was met dit apparaat.

Zonder het ingeven van het wachtwoord, dat gekoppeld is aan het Gmail account dat actief is op het toestel, zal er geen toegang mogelijk zijn. 

Google Account verificatie verwijderen

Hoe werkt een Google FRP lock op een android toestel

Factory Reset Protection (FRP) wordt automatisch geactiveerd op elk Android-apparaat tijdens het Google-accountinstellingsproces. Zodra FRP is ingeschakeld op uw Android-apparaat en iemand het apparaat wil resetten met de functie Back-up en reset in de app Instellingen, zal het systeem de beveiligings-PIN van het apparaat vereisen om de gegevens en bestanden van de eigenaar te beschermen.

Als de gebruiker echter besluit om het Android mobiele apparaat gedwongen te resetten, wordt de FRP-vergrendeling geactiveerd met de melding: “Dit apparaat is gereset. Om door te gaan, moet u inloggen met een Google-account dat eerder was gesynchroniseerd met dit apparaat.”

Bovendien, als de gebruiker niet in staat is om het Google-account te verifiëren met het wachtwoord, zal hij of zij mogelijk geen toegang meer hebben tot de smartphone. Dit wordt voornamelijk gedaan om diefstal tegen te gaan. 

Google Account verificatie verwijderen

Hoeveel kost het om een Google FRP Lock te verwijderen?

Voor een Google FRP lock te verwijderen van je toestel rekenen wij 89,99 euro incl. btw. Deze kost omvat alle licentiekosten en de werkduur. Indien de Google FRP lock verwijderen niet lukt, zullen er geen kosten in rekening gebracht worden. 

Veelgestelde vragen bij een Google FRP lock verwijderen

In de meeste gevallen zal je data gewist worden. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij de gegevens op het toestel bewaren maar daar kunnen wij geen garantie op geven. 

Om je Google FRP lock te verwijderen rekenen wij 89,99 euro incl. btw. Na de verwijdering van de FRP lock heb je weer toegang tot je toestel en kan je een nieuw Gmail account instellen. 

Voor een Google FRP lock te laten verwijderen kan je zonder afspraak langskomen. Doorgaans rekenen wij 60 minuten voor deze herstelling. In bepaalde gevallen dient het toestel langer bij ons te blijven maar dit kunnen we op voorhand niet zeggen. 

Het verwijderen van je Google FRP lock duurt doorgaans 60 minuten. In uitzonderlijke gevallen kan het langer duren. 

We reageren snel op uw vraag

Selecteer eerst je gewenste winkel

Whatsapp

Stuur ons via whatsapp

1. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel

We raden aan om een afspraak te maken voor je reparatie. Je krijgt bevestiging dat alle onderdelen voorradig zijn. Bovendien krijgen klanten met een afspraak voorrang.

2. Wij bevestigen je afspraak per mail

Een echte Fonifixer controleert de voorraad en bevestigt je afspraak per mail. Je afspraak gepland en nog geen bevestiging gekregen? Contacteer ons telefonisch om meteen geholpen te worden.

3. Kom langs in één van onze servicecenters

Bezorg je toestel in onze winkel en we geven je een tijdstip voor je weer op te halen.

4. Bij ophaling betaal je de reparatie

Betaal bij ophaling per bancontact, kredietkaart, contant of met ecocheques. Onze voorkeur gaat uit naar bancontact.

Servicecenters

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Zelf je iPhone repareren?

Stuur ons je vraag

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte