Bekijk de vacature

iPhone 11 Pro Achterkant reparatie

Is de achterkant van je Apple iPhone 11 Pro gebarsten en wil je deze laten vervangen? Een Apple iPhone 11 Pro behuizing is een herstelling die we vaak uitvoeren. Om de hoogste kwaliteit te garanderen vervangen we steeds de volledige achterkant samen met het midden frame en alle knoppen. Zo ziet je Apple iPhone 11 Pro er weer als nieuw uit.
A2160, A2215, A2217

Apple iPhone 11 Pro

Achterkant reparatie

 129,99

incl.btw en installatie

A2160, A2215, A2217

Apple iPhone 11 Pro

Achterkant reparatie

 129,99

incl.btw en werkuren

A2160, A2215, A2217

Apple iPhone 11 Pro

Achterkant reparatie

 129,99

incl. btw en installatie

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 11 Pro Achterkant te repareren:
  • Er zitten barsten in de achterkant van je Apple iPhone 11 Pro
  • Je Apple iPhone 11 Pro achterkant is gebogen door een val
  • Je wil de kleur van je Apple iPhone 11 Pro achterkant vervangen
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 11 Pro Achterkant:

Wanneer je Apple iPhone 11 Pro achterkant gebarsten is, raden wij aan om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Je toestel is namelijk niet meer waterbestendig en voornamelijk fijn stof zal zijn weg naar binnen vinden. Wij zien dagelijks iPhones met een gebarsten cameraglas of achterkant waardoor het fijn stof de kans krijgt om andere componenten te beschadigen.

Omdat wij werken met een volledige behuizing dienen al je eigen originele componenten overgezet te worden. Op deze manier ben je zeker dat je toestel volledig origineel blijft en er geen namaak onderdelen gebruikt worden ter vervanging.
Voor het repareren van je Apple iPhone 11 Pro achterkant werken wij met originele onderdelen. De behuizingen die worden gebruikt komen uit nieuwe toestellen die worden gedesassembleerd voor onderdelen. Op deze manier kunnen wij originele kwaliteit garanderen.
Na het vervangen van je Apple iPhone 11 Pro achterkant heb je 12 maanden garantie op de herstelling wanneer deze mankementen vertoont. Bij val- of waterschade kan er geen garantie gegeven worden.

Snelle Apple iPhone 11 Pro achterkant reparatie met of zonder afspraak

Bij Fonifix kan je voor een Apple iPhone 11 Pro achterkant reparatie terecht met of zonder een afspraak. Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak via de website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de nodige onderdelen voor jouw Apple iPhone 11 Pro achterkant reparatie klaarliggen. Je ontvangt namelijk bevestiging van een Fonifixer of alle vervang onderdelen in voorraad zijn. Wens je toch je Apple iPhone 11 Pro achterkant te laten repareren zonder afspraak, kom dan gerust langs in één van onze servicecenters. Hou er dan wel rekening mee dat klanten met een afspraak voorrang krijgen.

Apple iPhone 11 Pro achterkant reparaties 180 minuten service

Als Fonifix zijn wij trots om onze razendsnelle 180 minuten service voor Apple iPhone 11 Pro achterkant reparaties aan te bieden. We begrijpen hoe belangrijk een functionerende Apple iPhone 11 Pro is en daarom doen we er alles aan om Apple iPhone 11 Pro achterkant reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Onze getrainde technici werken efficiënt en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat jouw Apple iPhone 11 Pro binnen 180 minuten weer als nieuw is. Is je Apple iPhone 11 Pro achterkant gebarsten, kom dan gerust langs bij Fonifix en ervaar onze snelle en betrouwbare service.

Kwalitatieve Apple iPhone 11 Pro achterkant reparatie

Bij Apple iPhone 11 Pro achterkant reparaties gebruiken wij originele componenten. De achterkant is afkomstig van een origineel toestel dat werd gedeassembleerd voor componenten. De behuizing is om die reden voorzien van de glazen achterkant met Apple logo, het midden frame inclusief de volume, power en mute knoppen. Ook de cameraglaasjes zijn inbegrepen. Kortom wordt heel de achterkant inclusief behuizing vervangen om de kwaliteit hoog te houden en de originaliteit te behouden.

Gratis diagnose voor Apple iPhone 11 Pro achterkant reparatie

Als je Apple iPhone 11 Pro achterkant gebarsten is of je frame staat krom kan dat vervelend zijn. Een beschadigde achterkant kan immers de bruikbaarheid van je Apple iPhone 11 Pro ernstig beperken en de weg voor stof en vocht vrijmaken. Het is daarom belangrijk om de Apple iPhone 11 Pro achterkant reparatie snel en vakkundig te laten uitvoeren. Bij Fonifix begrijpen we dat het niet altijd duidelijk is wat er precies aan de hand is met je Apple iPhone 11 Pro achterkant. Soms twijfelen klanten of heel de behuizing of enkel het cameraglas vervangen dient te worden. Daarom bieden wij onze klanten een gratis diagnose aan om de schade te onderzoeken. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn van de Apple iPhone 11 Pro achterkant reparatie.

We reageren snel op uw vraag

Selecteer eerst je gewenste winkel

Whatsapp

Stuur ons via whatsapp

1. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel

We raden aan om een afspraak te maken voor je Apple iPhone 11 Pro reparatie. Je krijgt bevestiging dat alle onderdelen voorradig zijn. Bovendien krijgen klanten met een afspraak voorrang.

2. Wij bevestigen je afspraak per mail

Een echte Fonifixer controleert de voorraad en bevestigt je afspraak per mail. Je afspraak gepland en nog geen bevestiging gekregen? Contacteer ons telefonisch om meteen geholpen te worden.

3. Kom langs in één van onze servicecenters

Bezorg je toestel in onze winkel en we geven je een tijdstip voor je Apple iPhone 11 Pro weer op te halen.

4. Bij ophaling betaal je de reparatie

Betaal bij ophaling per bancontact, kredietkaart, contant of met ecocheques. Onze voorkeur gaat uit naar bancontact.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Servicecenters

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Zelf repareren?

€5,00 welkomstkorting

Daarom schrijf je in op onze nieuwsbrief:

* verplicht veld

Nog hulp nodig?

Contacteer één van onze specialisten

Toestel opsturen

Na het invullen van je contactgegevens ontvang je per mail de verzendinstructies. Automatisch maak je ook een boeking aan zodat wij weten dat we jouw toestel mogen verwachten.

* Binnen 72u retour indien de onderdelen voorradig zijn. Neem contact op indien je zeker wil zijn dat het onderdeel in voorraad is.
* Waterschade- en moederbord onderzoeken kunnen langer dan 72u duren.
* Onherstelbare toestellen hebben geen gratis verzending en hebben een diagnose kost van 29,99 euro. De verzendkosten bedragen 9,50 euro incl. btw. 

Stuur ons je vraag

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte