Apple iPhone 13 Pro Max Aan/uit knop reparatie

Werkt je Apple iPhone 13 Pro Max aan en uit knop niet meer optimaal of is hij volledig kapot? Wij kunnen je iPhone aan en uit knop vervangen terwijl je erop wacht. Voor een aan en uit knop reparatie kan je terecht in alle Fonifix herstelpunten.

 119,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 13 Pro Max Aan/uit knop te vervangen:
  • Je kan het beeldscherm van je Apple iPhone 13 Pro Max niet meer handmatig vergrendelen
  • Je Apple iPhone 13 Pro Max aan en uit zetten lukt niet meer
  • De power knop zit geblokkeerd of klikt slecht
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 13 Pro Max Aan/uit knop:

Je aan en uit knop vervangen is niet altijd nodig. Wel loopt je batterij sneller leeg omdat de verlichting van je Apple iPhone 13 Pro Max blijft branden.

Voor het repareren van je Apple iPhone 13 Pro Max aan en uit knop werken wij met originele onderdelen. De aan en uit knoppen die worden gebruikt komen uit nieuwe toestellen die worden gedesassembleerd voor onderdelen. Op deze manier kunnen wij originele kwaliteit garanderen.

Na het vervangen van je Apple iPhone 13 Pro Max aan en uit knop heb je 12 maanden garantie op de herstelling wanneer deze mankementen vertoont. Bij val- of waterschade kan er geen garantie gegeven worden.

Een Apple iPhone 13 Pro Max aan en uit knop repareren is een veel voorkomend probleem. We hebben deze onderdelen doorgaans in voorraad. Toch raden we je aan om een afspraak te maken. Zo kunnen we bevestigen of de onderdelen in voorraad zijn.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.