Apple iPhone 4s Luidspreker reparatie

Kraakt je Apple iPhone 4s luidspreker of is hij helemaal kapot dan kan je hem snel laten herstellen bij Fonifix. Een Apple iPhone 4s luidspreker reparatie voeren we uit terwijl je erop wacht.

 59,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 4s Luidspreker te vervangen:
  • Je Apple iPhone 4s luidspreker geeft heel zacht geluid
  • Er komt een krakend geluid door je Apple iPhone 4s luidspreker
  • Je Apple iPhone 4s luidspreker geeft geen geluid meer
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 4s Luidspreker:
Je luidspreker vervangen is niet altijd nodig. Wel is het vervelend wanneer je luidspreker kraakt of helemaal geen geluid geeft. Om die reden lijkt een herstelling van de luidspreker wel aan te raden.

Voor het repareren van je Apple iPhone 4s luidspreker werken wij met originele onderdelen. De luidsprekers die worden gebruikt komen uit nieuwe toestellen die worden gedesassembleerd voor onderdelen. Op deze manier kunnen wij originele kwaliteit garanderen.

Na het vervangen van je Apple iPhone 4s luidspreker heb je 12 maanden garantie op de herstelling wanneer deze mankementen vertoont. Bij val- of waterschade kan er geen garantie gegeven worden.

Een Apple iPhone 4s luidspreker repareren is een veel voorkomend probleem. We hebben deze onderdelen doorgaans in voorraad. Toch raden we je aan om een afspraak te maken. Zo kunnen we bevestigen of de onderdelen in voorraad zijn.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.