Apple iPhone 5C Gratis diagnose

Je Apple iPhone 5C werkt niet meer naar behoren en je weet niet wat er juist aan de hand is? Bij Fonifix kan je met of zonder afspraak langskomen voor een gratis diagnose aan je Apple iPhone 5C. Door onze ervaren techniekers kan het probleem vaak meteen vastgesteld worden. Wanneer de schade onduidelijk is, zullen wij voorstellen om het toestel achter te laten voor verder onderzoek. Je ontvangt nadien een prijsofferte.

Let op. Heeft je toestel waterschade of een moederbord probleem meldt de reparatie dan op de toegewezen pagina aan

 0,00

In deze gevallen wordt het tijd voor een gratis diagnose van je Apple iPhone 5C:

  • Je Apple iPhone 5C gaat niet meer aan en je weet niet waarom
  • Je Apple iPhone 5C blijft heropstarten op het Apple logo

Veelgestelde vragen bij een gratis diagnose van de Apple iPhone 5C:

Bij een Apple iPhone 5C diagnose kunnen we de schade vaak meteen vaststellen. Na duizenden reparaties herkennen onze specialisten vaak meteen het probleem. Lukt dat niet dan stellen wij voor om het toestel achter te laten. In dit geval rekenen we doorgaans 72 uur om het probleem te vinden en te herstellen.

Na de diagnose krijg je van een Fonifix medewerker een prijsopgave. Enkel als je hiermee akkoord gaat, zullen wij de herstelling uitvoeren en aanrekenen. Wijs je de offerte af, zijn er geen kosten aan verbonden.

Wanneer je zeker bent dat je toestel vochtschade heeft opgelopen is het belangrijk dit te melden om zo een correcte diagnose te kunnen uitvoeren. Ben je niet zeker kan je de Apple iPhone 5C aanmelden als een gratis diagnose. Onze techniekers zullen bij het openen van het toestel kunnen vaststellen of er sprake is van vochtschade. In dit geval word je meteen gecontacteerd. Ook bij een moederbord probleem laten we iets weten.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.