Apple iPhone SE 2016 Waterschade reparatie

Heb je nood aan een Apple iPhone SE 2016 waterschade reparatie omdat je Apple iPhone SE 2016 in contact is geweest met water of ander vocht? Schakel meteen je toestel uit! Vertrouw al zeker niet op het “rijst” fabeltje en haast je meteen naar onze winkel zodat wij het toestel kunnen openen. De kansen op een succesvolle waterschade reparatie verlagen als je het toestel blijft gebruiken en het vocht de kans krijgt om De de herstelduur voor een toestel met waterschade kan oplopen tot 3 dagen. Dit hangt af van de schade die werd veroorzaakt in je Apple iPhone SE 2016.

 29,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone SE 2016 Waterschade te vervangen:
  • In 85% van de gevallen kunnen we je Apple iPhone SE 2016 nog repareren
  • Je persoonlijke data staat nog op je Apple iPhone SE 2016 en wens je te recupereren
  • Een Apple iPhone SE 2016 waterschade reparatie is goedkoper dan een nieuwe iPhone
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone SE 2016 Waterschade:

Na het verwijderen van de vochtschade kunnen we snel vaststellen of de Apple iPhone SE 2016 nog hersteld kan worden of niet. Krijgen we nog leven in de iPhone maar de kosten zijn te hoog voor het repareren van je Apple iPhone SE 2016 dan kan je kiezen voor data recovery.

Als de kosten te hoog uit vallen en je wil niet overgaan tot een herstelling kan je ook kiezen voor het swappen van je Apple iPhone SE 2016. Je toestel wordt officieel omgeruild via Apple met overdracht van garantie.

Wanneer wij de waterschade in je toestel hebben verwijderd en je Apple iPhone SE 2016 werkt weer zonder het vervangen van enige onderdelen bieden wij geen garantie. Je betaalt in dit geval enkel de onderzoekskosten maar niet voor componenten. Moeten we een onderdeel vervangen waarvoor je een akkoord hebt gegeven. Dan zal de standaard garantie op dit onderdeel gelden. Onze garantievoorwaarden kan je hier nalezen.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.