Apple iPhone SE 2020 Earspeaker reparatie

Kraakt je Apple iPhone SE 2020 oorspeaker of is hij helemaal kapot dan kan je hem snel laten herstellen bij Fonifix. Ook wanneer je moeite hebt om de tegenpartij te horen is het meestal aangeraden om je earspeaker, ook wel oor luidspreker, te laten repareren.

 79,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone SE 2020 Earspeaker te vervangen:
  • Je Apple iPhone SE 2020 oorspeaker geeft heel zacht geluid
  • Er komt een krakend geluid door je Apple iPhone SE 2020 oorspeaker
  • Je hoort de tegenpartij niet tijdens het bellen maar zij horen jou wel
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone SE 2020 Earspeaker:
Een Apple iPhone SE 2020 oorspeaker repareren is een veel voorkomend probleem. We hebben deze oorspeakers daarom doorgaans in voorraad. Toch raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je Apple iPhone SE 2020 oor luidspreker reparatie. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn.
Na het vervangen van je Apple iPhone SE 2020 oorspeaker heb je 12 maanden garantie op de herstelling wanneer deze mankementen vertoont. Bij val- of waterschade kan er geen garantie gegeven worden.
Voor het repareren van je Apple iPhone SE 2020 oorspeaker werken wij met originele onderdelen. De oor luidsprekers die worden gebruikt komen uit nieuwe toestellen die worden gedesassembleerd voor onderdelen. Op deze manier kunnen wij originele kwaliteit garanderen.

Je Apple iPhone SE 2020 oorspeaker vervangen is niet altijd nodig. Wel is het vervelend dat je de tegenpartij niet kan horen wanneer er geluid in de omgeving is. Om die reden lijkt een herstelling van de oorspeaker aan te raden.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.