Apple iPhone XS Max Achterkant reparatie

Is de achterkant van je Apple iPhone XS Max gebarsten en wil je deze laten vervangen? Een Apple iPhone XS Max behuizing is een herstelling die we vaak uitvoeren. Om de hoogste kwaliteit te garanderen vervangen we steeds de volledige achterkant samen met het midden frame en alle knoppen. Zo ziet je Apple iPhone XS Max er weer als nieuw uit.

 159,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone XS Max Achterkant te vervangen:
  • Er zitten barsten in de achterkant van je Apple iPhone XS Max
  • Je Apple iPhone XS Max achterkant is gebogen door een val
  • Je wil de kleur van je Apple iPhone XS Max achterkant vervangen
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone XS Max Achterkant:
Wanneer je Apple iPhone XS Max achterkant gebarsten is, raden wij aan om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Je toestel is namelijk niet meer waterbestendig en voornamelijk fijn stof zal zijn weg naar binnen vinden. Wij zien dagelijks iPhones met een gebarsten cameraglas of achterkant waardoor het fijn stof de kans krijgt om andere componenten te beschadigen.
Omdat wij werken met een volledige behuizing dienen al je eigen originele componenten overgezet te worden. Op deze manier ben je zeker dat je toestel volledig origineel blijft en er geen namaak onderdelen gebruikt worden ter vervanging.
Voor het repareren van je Apple iPhone XS Max achterkant werken wij met originele onderdelen. De behuizingen die worden gebruikt komen uit nieuwe toestellen die worden gedesassembleerd voor onderdelen. Op deze manier kunnen wij originele kwaliteit garanderen.

Na het vervangen van je Apple iPhone XS Max achterkant heb je 12 maanden garantie op de herstelling wanneer deze mankementen vertoont. Bij val- of waterschade kan er geen garantie gegeven worden.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.