Apple iPhone XS Max Cameraglas reparatie

Apple iPhone XS Max cameraglas kapot? Het vervangen van een Apple iPhone XS Max cameraglas is iets dat snel uitgevoerd kan worden bij Fonifix. Zo repareren wij het cameraglas van een Apple iPhone XS Max terwijl je erop wacht. Het is belangrijk om niet te wachten met vervangen van je Apple iPhone XS Max cameraglas. Zit er stof achter het cameraglas dan kan dit op korte tijd krasjes op de camera lens veroorzaken.

 69,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone XS Max Cameraglas te vervangen:
  • Het fijn stof zorgt ervoor dat op korte termijn krassen op je camera lens komen
  • Je Apple iPhone XS Max is niet waterbestendig waardoor andere componenten stuk gaan
  • Je foto kwaliteit is beduidend minder of wazig
  • Je Apple iPhone XS Max camera kan niet meer focussen
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone XS Max Cameraglas:

We merken op dat veel klanten te lang wachten met hun Apple iPhone XS Max camera glas te laten repareren. Hierdoor gaat door het fijn stof de camera stuk. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk langs te komen voor de reparatie van het camera glas.

Na een Apple iPhone XS Max cameraglas reparatie kunnen wij geen garantie geven op de waterdichtheid van de iPhone. Wij gebruiken waterbestendige lijm voor het cameraglas te lijmen. Ook om het toestel te sealen gebruiken wij de originele waterbestendige adhesive. Toch kan na de herstelling geen garantie gegeven worden op volledige waterdichtheid.

Een Apple iPhone XS Max cameraglas vervangen doen we vaak. Toch raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je Apple iPhone XS Max cameraglas reparatie. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn en kan de Apple iPhone XS Max cameraglas reparatie met een kortere reparatieduur uitgevoerd worden.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.