Apple iPhone XS Max Data recovery reparatie

Wanneer je Apple iPhone XS Max niet meer wil opstarten, geen touch heeft of gewoonweg defect is en je toch de gegevens wil recupereren, dien je te kiezen voor data recovery. We zullen eerst je Apple iPhone XS Max openen voor hem tijdelijk te repareren. Vervolgens kunnen we aan je data en de gegevens overzetten op een nieuwe smartphone of externe schijf. We raden in dit geval aan om een schijf te bezorgen of je nieuwe apparaat.Let op. Werkt je smartphone nog dan kan je kiezen voor de data over te zetten.

 79,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone XS Max Data recovery te vervangen:
  • Je iPhone werkt niet meer en je hebt geen toegang
  • Je iPhone scherm geeft geen beeld meer maar maakt nog geluid
  • De code van je toestel is noodzakelijk om toegang te krijgen tot de data.
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone XS Max Data recovery:

Wanneer wij je data niet kunnen recupereren zullen wij geen kosten in rekening brengen.

Waar mogelijk zetten wij de gegevens van je Apple iPhone XS Max rechtstreeks over op het nieuwe apparaat of een externe schijf die je zelf aanlevert. Wanneer dit niet mogelijk is gebruiken wij een externe harde schijf van Fonifix. Na de overdracht wordt de schijf meermaals gewist.

De duurtijd van de overdracht kunnen wij niet meteen inschatten. Dit hangt af van de hoeveelheid data en het type smartphone je hebt. We rekenen voor het overzetten van gegevens minstens 120 minuten maar dit kan bij sommige klanten uitlopen tot meerdere uren. Bovendien moet je er rekening mee houden dat we je toestel eerst moeten herstellen.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.