Bekijk de vacature

8 Pro Batterij reparatie

Op zoek naar een snelle OnePlus 8 Pro batterij reparatie door een betrouwbare reparatieservice? Dit kan het geval zijn als je batterij snel leeg gaat of je batterij in percentages verspringt. Een OnePlus 8 Pro batterij repareren we terwijl je wacht in onze winkel.
IN2023

OnePlus 8 Pro

Batterij reparatie

 79,99

incl.btw en installatie

IN2023

OnePlus 8 Pro

Batterij reparatie

 79,99

incl.btw en werkuren

IN2023

OnePlus 8 Pro

Batterij reparatie

 79,99

incl. btw en installatie

In deze gevallen wordt het tijd om je OnePlus 8 Pro Batterij te repareren:
  • Je OnePlus 8 Pro batterij geeft “onderhoud” aan
  • Je OnePlus 8 Pro batterij valt plots uit terwijl je nog meer dan 20% batterijpercentage hebt
  • De batterij van je OnePlus 8 Pro is opgezwollen en duwt je back cover los
  • Je OnePlus 8 Pro batterij percentage verspringt wanneer je de oplader aansluit
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de OnePlus 8 Pro Batterij:
Ben je niet zeker of je OnePlus 8 Pro batterij stuk is. Je toestel wil bijvoorbeeld plots niet meer aangaan en je beeld blijft zwart. In dit geval kan je best langskomen in een herstelpunt voor een gratis diagnose aan je OnePlus 8 Pro batterij.
Heb jij na het vervangen van je OnePlus 8 Pro batterij nog steeds het gevoel dat je nieuwe batterij niet optimaal werkt? Kom dan langs in onze winkel waar we in garantie een nieuwe batterij plaatsen. We kunnen geen garantie geven op een OnePlus 8 Pro batterij reparatie in volgende gevallen. Je toestel is in contact gekomen met water of je toestel heeft valschade en je batterij is door de klap opgezwollen.
De levensduur van een OnePlus 8 Pro batterij is gebaseerd op oplaadcyclussen. Dit wil zeggen dat de ene persoon sneller door zijn cyclussen heen is dan de andere. Om die reden kunnen wij geen 12 maanden garantie bieden op het vervangen van een batterij.

Snelle OnePlus 8 Pro batterij reparatie met of zonder afspraak

Bij Fonifix kan je voor een OnePlus 8 Pro batterij reparatie terecht met of zonder een afspraak. Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak via de website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de nodige onderdelen voor jouw OnePlus 8 Pro reparatie klaarliggen. Je ontvangt namelijk bevestiging van een Fonifixer of alle vervang onderdelen in voorraad zijn. Wens je toch je OnePlus 8 Pro te laten repareren zonder afspraak, kom dan gerust langs in één van onze servicecenters. Hou er dan wel rekening mee dat klanten met een afspraak voorrang krijgen.

OnePlus 8 Pro batterij reparaties 60 minuten service

Als Fonifix zijn wij trots om onze razendsnelle 60 minuten service voor OnePlus 8 Pro batterij reparaties aan te bieden. We begrijpen hoe belangrijk een functionerende smartphone is. Daarom doen we er alles aan om OnePlus 8 Pro batterij reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Onze getrainde technici werken efficiënt en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat jouw OnePlus 8 Pro batterij reparatie binnen 60 minuten afgerond is. Is je OnePlus 8 Pro batterij stuk, kom dan gerust langs bij Fonifix en ervaar onze snelle en betrouwbare service.

Gratis diagnose voor OnePlus 8 Pro batterij reparatie

Als je OnePlus 8 Pro batterij kapot is of snel leeg gaat, kan dat heel vervelend zijn. Een beschadigde batterij kan immers de bruikbaarheid van je OnePlus 8 Pro ernstig beperken. Het is daarom belangrijk om de OnePlus 8 Pro batterij reparatie snel en vakkundig te laten uitvoeren. Bij Fonifix begrijpen we dat het niet altijd duidelijk is wat er precies aan de hand is met je OnePlus 8 Pro batterij. Daarom bieden wij onze klanten een gratis diagnose aan om de schade te onderzoeken. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn van de OnePlus 8 Pro batterij reparatie.

We reageren snel op uw vraag

Selecteer eerst je gewenste winkel

Whatsapp

Stuur ons via whatsapp

1. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel

We raden aan om een afspraak te maken voor je OnePlus 8 Pro reparatie. Je krijgt bevestiging dat alle onderdelen voorradig zijn. Bovendien krijgen klanten met een afspraak voorrang.

2. Wij bevestigen je afspraak per mail

Een echte Fonifixer controleert de voorraad en bevestigt je afspraak per mail. Je afspraak gepland en nog geen bevestiging gekregen? Contacteer ons telefonisch om meteen geholpen te worden.

3. Kom langs in één van onze servicecenters

Bezorg je toestel in onze winkel en we geven je een tijdstip voor je OnePlus 8 Pro weer op te halen.

4. Bij ophaling betaal je de reparatie

Betaal bij ophaling per bancontact, kredietkaart, contant of met ecocheques. Onze voorkeur gaat uit naar bancontact.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Servicecenters

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Zelf repareren?

€5,00 welkomstkorting

Daarom schrijf je in op onze nieuwsbrief:

* verplicht veld

Nog hulp nodig?

Contacteer één van onze specialisten

Toestel opsturen

Na het invullen van je contactgegevens ontvang je per mail de verzendinstructies. Automatisch maak je ook een boeking aan zodat wij weten dat we jouw toestel mogen verwachten.

* Binnen 72u retour indien de onderdelen voorradig zijn. Neem contact op indien je zeker wil zijn dat het onderdeel in voorraad is.
* Waterschade- en moederbord onderzoeken kunnen langer dan 72u duren.
* Onherstelbare toestellen hebben geen gratis verzending en hebben een diagnose kost van 29,99 euro. De verzendkosten bedragen 9,50 euro incl. btw. 

Stuur ons je vraag

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte