Apple iPad 2 Scherm reparatie

Een Apple iPad 2 scherm reparatie nodig? Is je Apple iPad 2 scherm gebarsten of reageert het niet meer op aanrakingen? Dan kan je bij Fonifix terecht voor het vervangen van je scherm.

 89,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPad 2 Scherm te vervangen:
  • Het scherm van je Apple iPad 2 heeft barsten
  • De touch van je Apple iPad 2 reageert niet
  • Je scherm reageert slecht op aanrakingen
  • Je Apple iPad 2 vertoont ldiepe krassen
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPad 2 Scherm:

Het vervangen van een Apple iPad 2 scherm is een meer complexe herstelling. Ook moet het nieuwe scherm gelijmd worden. Om die reden is het noodzakelijk dat we het toestel na het sluiten de nodige tijd geven om te drogen.

Wanneer je Apple iPad 2 scherm na reparatie touch problemen heeft, kan je langskomen en wordt dit kosteloos hersteld. Wanneer er barsten zichtbaar zijn in het Apple iPad 2 scherm valt dit niet meer onder garantie. Dit zijn typische gevolgen van val- of drukschade maar dat spreekt voor zich.

Een Apple iPad 2 scherm repareren doen wij dagelijks. Daarom hebben we van deze onderdelen een aanzienlijke voorraad. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wel raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je Apple iPad 2 scherm reparatie. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn en kan de Apple iPad 2 scherm herstelling met een kortere reparatieduur uitgevoerd worden.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.