Apple iPad 4 Data overzetten reparatie

Heb je een oude Apple iPad 4 en wens je de data over te zetten op je nieuwe iPad of ander apparaat. In dit geval kunnen wij helpen bij het overzetten van je gegevens. Indien je de gegevens op een externe schijf of USB wenst te zetten, kan je deze best mee inleveren. Let op! Is je iPad defect waardoor we je toestel moeten openen, is dit data recovery en dien je hier de afspraak aan te maken.

 19,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPad 4 Data overzetten te vervangen:
  • Je iPad werkt nog en het toestel kan gebruikt worden
  • De code van je toestel is verwijderd zodat wij toegang hebben tot de mappen
  • Je wil foto’s overzetten maar weet niet hoe dit juist moet
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPad 4 Data overzetten:
We kunnen je data zeker nog recupereren alleen dien je een afspraak aan te melden bij de reparatie pagina voor data recovery. We moeten namelijk eerst je toestel herstellen alvorens we aan je data kunnen. Nadien brengen we je Apple iPad 4 weer terug in zijn oude defecte staat.
Indien mogelijk zetten wij de gegevens van je Apple iPad 4 rechtstreeks over op het nieuwe apparaat of een externe schijf die je zelf aanlevert. Wanneer dit niet mogelijk is gebruiken wij een externe harde schijf van Fonifix. Na de overdracht wordt de schijf meermaals gewist.
De duurtijd van de overdracht kunnen wij niet meteen inschatten. Dit hangt af van de hoeveelheid data en het type smartphone je hebt. We rekenen voor het overzetten van gegevens minstens 90 minuten maar dit kan bij sommige klanten uitlopen tot meerdere uren.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.