Apple iPad 4 Oplaadpoort reparatie

Laad je Apple iPad 4 niet meer op of maakt je oplaadkabel slecht contact? In dit geval is de kans groot dat je Apple iPad 4 oplaadpoort stuk is. Het vervangen van je oplaad connector is een veel voorkomende reparatie waarbij we je kunnen helpen.

 89,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPad 4 Oplaadpoort te vervangen:
  • Je Apple iPad 4 herkent je oplaadkabel niet
  • Het opladen van je Apple iPad 4 gaat zeer traag
  • Je Apple iPad 4 oplaadkabel past niet volledig meer in de oplaadpoort
  • Je moet je oplaadkabel plooien om contact te maken met je Apple iPad 4 oplaad connector
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPad 4 Oplaadpoort:
Na een Apple iPad 4 oplaadpoort reparatie moet je iPad weer perfect opladen met het nieuwe onderdeel. Is dit niet het geval en valt het contact soms weg tijdens het laden? Dan kan je langskomen en plaatsen we kosteloos een nieuwe oplaadpoort. Wanneer je toestel in contact is gekomen met water kunnen we jammer genoeg geen garantie bieden.
Een Apple iPad 4 oplaadpoort repareren is een veel voorkomend probleem. Daarom hebben we van deze onderdelen een aanzienlijke voorraad. Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wel raden we je aan om via de website een afspraak in te plannen voor je Apple iPad 4 oplaadconnector reparatie. Zo ben je zeker dat de nodige onderdelen in voorraad zijn en kan de Apple iPad 4 oplaadpoort herstelling met een kortere reparatieduur uitgevoerd worden.
Als je Apple iPad 4 niet meer oplaadt raden wij altijd aan om eerst een andere oplader te testen. Heb je geen extra oplader in huis kan je langskomen in onze herstelpunten. Wij zorgen dan voor een gratis diagnose van je Apple iPad 4 oplaadpoort.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.