Bekijk de vacature

Lenovo reparatie bij Fonifix Mechelen

Professionele Lenovo reparatieservice in Mechelen Centrum

Fonifix
Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39

Op zoek naar een Lenovo reparatie in Mechelen centrum? Bij Fonifix kunnen onze ervaren technici je helpen met een breed scala aan reparatieservices, waaronder het repareren van gebarsten schermen, het vervangen van versleten batterijen, het herstellen van oplaadpoorten en nog veel meer. Als je Lenovo beschadigd is of niet goed functioneert, hoef je een reparatie niet uit te stellen. Onze reparatie service is snel en betrouwbaar, zodat je binnen de kortste keren weer kunt genieten van je Lenovo.

Populaire Lenovo reparaties in Mechelen

Bij Fonifix begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn om te moeten omgaan met een beschadigde of slecht functionerende Lenovo, aangezien smartphones een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven zijn geworden. Daarom zijn wij er trots op een betrouwbare serviceprovider te zijn voor Lenovo reparaties in Mechelen, waar we gespecialiseerd zijn in het oplossen van veelvoorkomende problemen. We sommen enkele van de meest voorkomende Lenovo reparaties op. 

Lenovo reparaties binnen 90 minuten in Mechelen

Bij Fonifix begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat je jouw Lenovo zo snel mogelijk weer in handen wilt hebben. Daarom zijn we trots op onze snelle en efficiënte service voor Lenovo reparaties in Mechelen, waar de meeste reparaties binnen slechts 90 minuten worden uitgevoerd. Ons ervaren team van technici is speciaal opgeleid om snel en vakkundig te werken, zodat je kunt rekenen op een betrouwbare en hoogwaardige reparatie.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina.

Bij Fonifix kunnen we alle componenten in je Lenovo afzonderlijk vervangen. Dit zorgt ervoor dat het vaak nog interessant is om over te gaan tot een reparatie in plaats van een nieuw toestel te kopen. Bovendien draag je bij aan het milieu wanneer je kiest voor een reparatie.

Wij ronden Lenovo herstellingen in 90% van de gevallen af binnen 90 minuten.

Wanneer uw toestel schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren daar een gratis diagnose uit. Let wel op. In sommige situaties rekenen wij kosten voor het onderzoek. Dit is voornamelijk het geval wanneer wij de schade niet meteen kunnen vaststellen en het toestel moeten openen. Onze medewerkers zullen je hier over informeren wanneer dit het geval is.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle Lenovo herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je Lenovo. Dit gebeurt enkel wanneer het toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om het toestel aan de praat te krijgen.

Bekijk ook onze support pagina om gekende problemen op te sporen en zelf op te lossen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen