Bekijk de vacature

OnePlus

Welk apparaat wens je te herstellen?

smartphone reparatie

Smartphone

reparatie

Je OnePlus toestel is stuk of werkt niet meer optimaal? Bij Fonifix kunnen we helpen met vrijwel alle OnePlus reparaties. Alle modellen van OnePlus smartphones kunnen wij herstellen. De meest voorkomende herstellingen zoals het scherm vervangen, een batterij reparatie of het repareren van de oplaadpoort kunnen we uitvoeren terwijl je erop wacht.

Veelgestelde vragen bij een OnePlus herstelling
Voor alle OnePlus reparaties gebruiken wij originele onderdelen. Wanneer een origineel onderdeel niet beschikbaar is of een lange levertermijn heeft werken wij met OEM onderdelen. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.
Doorgaans ronden wij alle OnePlus smartphone reparaties af binnen 60 tot 90 minuten. Om dit voor jouw OnePlus reparatie te weten te komen, kan je naar de specifieke reparatie pagina navigeren. Op iedere productpagina kan je zien hoelang de herstelling duurt en kan je vervolgens een afspraak maken.
Na iedere herstelling geniet je van 12 maanden garantie op alle herstellingen behalve batterij reparaties. Deze hebben een garantie van 6 maanden. Tijdens deze periode kan je bij problemen langskomen in onze winkel voor een reparatie in garantie.
Is de schade niet helemaal duidelijk of twijfel je? Bij Fonifix voeren wij een gratis diagnose uit aan je OnePlus toestel zolang er geen vochtschade is. Voor een OnePlus smartphone, tablet of Watch kunnen kosten aangerekend worden. Je kan dit nagaan op de specifieke reparatie pagina voor je toestel.
Wanneer je OnePlus toestel valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij een OnePlus onderdeel vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige tape. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

Snelle OnePlus reparatie met of zonder afspraak

Bij Fonifix kan je voor een OnePlus reparatie terecht met of zonder een afspraak. Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak via de website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de nodige onderdelen voor jouw OnePlus reparatie klaarliggen. Je ontvangt namelijk bevestiging van een Fonifixer of alle vervang onderdelen in voorraad zijn. Wens je toch je OnePlus toestel te laten repareren zonder afspraak, kom dan gerust langs in één van onze servicecenters.

Je OnePlus toestel laten repareren terwijl je erop wacht

Vaak wordt gedacht dat een OnePlus reparatie lang duurt omdat het toestel opgestuurd moet worden. Bij Fonifix kunnen wij alle reparaties in huis uitvoeren. Zo zorgen wij ervoor dat jouw OnePlus toestel hersteld wordt terwijl je erop wacht. Een reparatie van je OnePlus apparaat varieert van 30 minuten tot enkele dagen. De juiste herstelduur voor jou type schade kan je op de reparatiepagina van je model terugvinden. Natuurlijk zijn er ook herstellingen die wij niet kunnen afronden terwijl je erop wacht. Dit is het geval wanneer je OnePlus apparaat waterschade heeft opgelopen of wanneer je toestel een probleem heeft op het moederbord. Hiervoor rekenen wij een langere herstelduur omdat dergelijke onderzoeken onder de microscoop gebeuren en meer tijd vragen.

Je OnePlus repareren met kwaliteitsonderdelen

Het is belangrijk om je dure OnePlus toestel te laten repareren met hoge kwaliteitsonderdelen. Bij Fonifix gebruiken we originele onderdelen van OnePlus. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Dit zorgt er bovendien voor dat onze klanten enorm tevreden zijn na hun reparatie en wij zelden een garantiegeval terug zien komen na een OnePlus reparatie.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Zowel wij als onze klanten raden aan om te parkeren in de Q-park parking bij Lamot.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

Momenteel zijn er werken in de OLV-straat aan de gang. Hierdoor is het niet mogelijk om door onze straat te rijden.

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen