Samsung

Je Samsung toestel is stuk of werkt niet meer optimaal? Bij Fonifix kunnen we helpen met vrijwel alle Samsung reparaties. Alle modellen van Samsung smartphones, tablets en smartwatches kunnen wij herstellen. De meest voorkomende herstellingen zoals het scherm vervangen, een batterij reparatie of het repareren van de oplaadpoort kunnen we uitvoeren terwijl je erop wacht. 

Wat wenst u te herstellen?

Veelgestelde vragen bij een Samsung herstelling
Voor alle Samsung reparaties gebruiken wij originele onderdelen. Deze worden aangekocht in service pack. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.
Doorgaans ronden wij alle Samsung smartphone reparaties af binnen 60 minuten. Samsung tablet reparaties hebben een herstelduur van ongeveer 90 minuten en voor een Samsung smartwatch varieert de reparatie duurtijd. Om dit voor jouw Samsung reparatie te weten te komen, kan je naar de specifieke reparatie pagina navigeren. Op iedere productpagina kan je zien hoelang de herstelling duurt en kan je vervolgens een afspraak maken.
Na iedere herstelling geniet je van 12 maanden garantie op alle herstellingen behalve batterij reparaties. Deze hebben een garantie van 6 maanden. Tijdens deze periode kan je bij problemen langskomen in onze winkel voor een reparatie in garantie.
Is de schade niet helemaal duidelijk of twijfel je? Bij Fonifix voeren wij een gratis diagnose uit aan je Samsung toestel zolang er geen vochtschade is. Voor een Samsung smartphone, tablet of Watch kunnen kosten aangerekend worden. Je kan dit nagaan op de specifieke reparatie pagina voor je toestel.
Wanneer je Samsung toestel valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij een Samsung onderdeel vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige tape. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

Snelle Samsung reparatie met of zonder afspraak

Bij Fonifix kan je voor een Samsung reparatie terecht met of zonder een afspraak. Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak via de website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de nodige onderdelen voor jouw Samsung reparatie klaarliggen. Je ontvangt namelijk bevestiging van een Fonifixer of alle vervang onderdelen in voorraad zijn. Wens je toch je Samsung toestel te laten repareren zonder afspraak, kom dan gerust langs in één van onze servicecenters.

Je Samsung toestel laten repareren terwijl je erop wacht

Vaak wordt gedacht dat een Samsung reparatie lang duurt omdat het toestel opgestuurd moet worden. Bij Fonifix kunnen wij alle reparaties in huis uitvoeren. Zo zorgen wij ervoor dat jouw Samsung toestel hersteld wordt terwijl je erop wacht. Een reparatie van je Samsung apparaat varieert van 30 minuten tot enkele dagen. De juiste herstelduur voor jou type schade kan je op de reparatiepagina van je model terugvinden. Natuurlijk zijn er ook herstellingen die wij niet kunnen afronden terwijl je erop wacht. Dit is het geval wanneer je Samsung apparaat waterschade heeft opgelopen of wanneer je toestel een probleem heeft op het moederbord. Hiervoor rekenen wij een langere herstelduur omdat dergelijke onderzoeken onder de microscoop gebeuren en meer tijd vragen.

Je Samsung repareren met kwaliteitsonderdelen

Het is belangrijk om je dure Samsung toestel te laten repareren met hoge kwaliteitsonderdelen. Bij Fonifix gebruiken we originele onderdelen van Samsung. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Dit zorgt er bovendien voor dat onze klanten enorm tevreden zijn na hun reparatie en wij zelden een garantiegeval terug zien komen na een Samsung reparatie.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.