Bekijk de vacature

Apple Watch reparatie Mechelen

Professionele reparatieservice in Mechelen Centrum

Fonifix
Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39

Op zoek naar een betrouwbare en professionele reparatieservice voor een Apple Watch reparatie in Mechelen Centrum? Dan ben je bij Fonifix aan het juiste adres! Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het repareren van Apple Watch en zorgen ervoor dat jouw horloge snel en professioneel wordt gerepareerd.

Je weet niet wat er kapot is aan je Apple Watch? Kom langs voor een gratis diagnose.

Alle Apple Watch modellen die we repareren

Selecteer uw model voor meer informatie en prijzen.

Populaire Apple Watch reparaties in Mechelen

Bij Fonifix begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn om te moeten omgaan met een beschadigde of slecht functionerende Apple Watch. Met trots kunnen we zeggen dat we een snelle en betrouwbare serviceprovider zijn voor Apple Watch reparaties in Mechelen. Hier zijn we gespecialiseerd in het oplossen van veelvoorkomende problemen. 

Apple watch scherm reparatie

Apple Watch reparaties binnen 90 minuten

Bij Fonifix begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat je jouw Apple Watch zo snel mogelijk weer in handen wilt hebben. Daarom zijn we trots op onze snelle en efficiënte service voor Apple Watch reparaties in Mechelen, waar de meeste reparaties binnen slechts 90 minuten worden uitgevoerd. Ons ervaren team van technici is speciaal opgeleid om snel en vakkundig te werken, zodat je kunt rekenen op een betrouwbare en hoogwaardige reparatie.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina. Neem

Bij Apple is het niet mogelijk om je Apple Watch te laten herstellen. Zij zullen meteen een omruiling voorstellen. Bij Fonifix daarentegen kan je meteen langskomen met of zonder afspraak. Wij herstellen je Apple watch in 90 minuten wanneer de onderdelen voorradig zijn. Bovendien bieden wij 12 maanden garantie op onze Apple Watch reparaties.

Bij Fonifix herstellen we je Apple Watch binnen 90 minuten wanneer de onderdelen in voorraad zijn. Deze tijd hebben we voornamelijk nodig om je toestel voldoende te laten drogen. Zo kunnen we de kwaliteit van de reparatie waarborgen. 

Wanneer je Apple Watch schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren ter plaatse een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan je deze nog steeds kosteloos weigeren. In sommige gevallen zijn er wel onderzoekkosten van toepassing.
Dit is het geval bij een moederbord en een waterschade diagnose. Onze medewerkers melden dit bij afgifte van je toestel.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je Apple Watch. Dit gebeurt enkel wanneer het toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je Apple Watch aan de praat te krijgen.

Veel voorkomende problemen

Raadpleeg onze support pagina om een antwoord te vinden op veelvoorkomende problemen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen