Bekijk de vacature

iPhone reparatie Mechelen

Professionele reparatieservice in Mechelen Centrum

Fonifix
Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39

Serviceprovider voor iPhone reparaties in Mechelen

Op zoek naar een iPhone reparatie in Mechelen centrum? Bij Fonifix kunnen onze ervaren technici je helpen met een breed scala aan iPhone reparatieservices, waaronder het repareren van gebarsten schermen, het vervangen van versleten batterijen, het herstellen van oplaadpoorten en nog veel meer. Onze iPhone reparatie service is snel en betrouwbaar, zodat je binnen de kortste keren weer kunt genieten van je iPhone.

iPhone modellen die we repareren

Selecteer uw model voor meer informatie en prijzen.

Populaire iPhone reparaties in Mechelen

Bij Fonifix begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn om te moeten omgaan met een beschadigde of slecht functionerende iPhone, aangezien smartphones een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven zijn geworden. Daarom zijn wij er trots op een betrouwbare serviceprovider te zijn voor iPhone reparaties in Mechelen, waar we gespecialiseerd zijn in het oplossen van veelvoorkomende problemen. We sommen enkele van de meest voorkomende iPhone reparaties op. 

iphone reparatie mechelen

iPhone reparaties binnen 60 minuten in Mechelen

Bij Fonifix begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat je jouw iPhone zo snel mogelijk weer in handen wilt hebben. Daarom zijn we trots op onze snelle en efficiënte service voor iPhone reparaties in Mechelen, waar de meeste reparaties binnen slechts 60 minuten worden uitgevoerd. Ons ervaren team van technici is speciaal opgeleid om snel en vakkundig te werken, zodat je kunt rekenen op een betrouwbare en hoogwaardige reparatie.

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina. Neem

Bij officiële hersteldiensten duurt een reparatie gemiddeld 10 dagen en wordt de data op je iPhone gewist. Bij Fonifix kan je meteen langskomen met of zonder afspraak. Wij herstellen je iPhone in 90% van de gevallen binnen 60 minuten en zonder het wissen van je persoonlijke gegevens. Bovendien bieden wij 12 maanden garantie op onze iPhone reparaties. Bij een officiële hersteldienst is dit slechts 3 maanden.

Fonifix rond iPhone herstellingen in 90% van de gevallen af binnen 60 minuten.

Wanneer je iPhone schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren ter plaatse een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan je deze nog steeds kosteloos weigeren. In sommige gevallen is er wel een onderzoekskost van toepassing.
Dit is het geval bij een moederbord en een waterschade diagnose. Onze medewerkers melden dit bij afgifte van je toestel.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je iPhone. Dit gebeurt enkel wanneer de iPhone met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je iPhone aan de praat te krijgen.

Veel voorkomende problemen

Raadpleeg onze support pagina om een antwoord te vinden op veelvoorkomende problemen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen