Bekijk de vacature

iPhone scherm reparatie

60 MINUTEN REPARATIE SERVICE

iPhone scherm reparatie in 60 minuten

Fonifix is een toonaangevende serviceprovider voor iPhone scherm reparaties. Onze snelle en betrouwbare scherm reparatieservices worden uitgevoerd met behulp van hoogwaardige onderdelen. Langskomen kan met of zonder afspraak en we voeren steeds een gratis diagnose uit. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector kunnen we met trots onze razendsnelle 60 minuten service aanbieden voor iPhone scherm reparaties. 

iphone scherm reparatie

2 type schermen beschikbaar bij een iPhone scherm reparatie

Kies je voor een iPhone scherm reparatie dan heb je de keuze uit “origineel refurbished” of “compatibele incell” schermen. Onze origineel refurbished schermen zijn van de hoogste kwaliteit. Bij de assemblage wordt gebruik gemaakt van een originele Apple display. Wanneer je kiest voor een compatibel scherm gaat het om een Incell module. Deze schermen zijn compatibel met je iPhone maar kunnen een andere kleurtint weergeven. Het lcd is gemaakt uit goedkopere materialen waardoor het sneller kan barsten bij een val of stoot. Bovendien is de reactiesnelheid van de compatibele schermen net iets trager.

Keuze uit deze displays:

Origineel refurbished

SCHERM

Compatibel Incell

SCHERM

iPhone 13 Mini reparatie

Origineel refurbished

iPhone 13 Mini reparatie

Compatibel Incell

iPhone scherm reparatie prijslijst

Selecteer uw model voor meer informatie en prijzen.

Fonifix iPhone scherm reparatie service vergelijken met Apple

Bij Fonifix bieden we een uitstekende service voor scherm reparaties van iPhones tegen betaalbare prijzen. De prijs van onze iPhone scherm reparaties in combinatie met onze razendsnelle en uitstekende serviceverlening zorgen ervoor dat klanten de weg naar ons vinden.

USP’s
Fonifix
Apple
Reparatie prijzen
Tot 70% goedkoper Bekijk prijzen
Garantie periode
12 maanden garantie
3 maanden garantie
Reparatie duur
60 minuten
7 tot 10 dagen
Behoud van data
Geen verlies van data
Volledig gewist
Afspraak
Niet noodzakelijk
Verplicht

Gekende problemen bij een iPhone scherm reparatie

Veelgestelde vragen bij een iPhone scherm reparatie

iPhone scherm reparaties starten vanaf 59,99 euro maar variëren per model en de kwaliteit van het scherm dat je kiest. Raadpleeg de prijzen hierboven of selecteer hier je model. 

Onze origineel refurbished schermen zijn van de hoogste kwaliteit. Bij de assemblage wordt gebruik gemaakt van een originele Apple display. Wanneer je kiest voor een compatibel scherm gaat het om een Incell module. Deze schermen zijn compatibel met je iPhone maar kunnen een andere kleurtint weergeven. Het lcd is gemaakt uit goedkopere materialen waardoor het sneller kan barsten bij een val of stoot. Bovendien is de reactiesnelheid van de compatibele schermen net iets trager.

Na de vervanging van je iPhone scherm geniet je van 12 maanden garantie. Werkt je nieuwe scherm niet optimaal dan kan je langskomen en herstellen we je iPhone scherm kosteloos opnieuw. Wanneer je iPhone scherm gebarsten is, vlekken heeft of vochtschade heeft opgelopen kan dit niet binnen de garantieregeling. Klik hier als jij een herstelling in garantie wenst aan te melden. 

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je toestel. Dit gebeurt enkel wanneer de toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je toestel aan de praat te krijgen.

Wanneer je iPhone valt en schade heeft aan het scherm of het frame vervalt de waterdichtheid. Wanneer wij het iPhone scherm vervangen wordt er gebruik gemaakt van originele waterbestendige adhesive. Je toestel wordt weer mooi geseald maar helaas kunnen wij geen garantie geven op volledige waterdichtheid.

We reageren snel op uw vraag

Selecteer eerst je gewenste winkel

Whatsapp

Stuur ons via whatsapp

Gratis diagnose voor iPhone scherm reparatie

Als je iPhone scherm kapot is, kan dat heel vervelend zijn. Een beschadigd scherm kan immers de bruikbaarheid van je iPhone ernstig beperken. Het is daarom belangrijk om de iPhone scherm reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Bij Fonifix begrijpen we dat het niet altijd duidelijk is wat er precies aan de hand is met je iPhone scherm. Daarom bieden wij onze klanten een gratis diagnose aan om de schade te onderzoeken. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn van de iPhone scherm reparatie. 

Belangrijke scherminformatie bij iPhone scherm vervanging

Als je het scherm van je iPhone hebt laten repareren door een niet-geautoriseerde Apple reparatieservice, is de kans groot dat je een melding op je toegangsscherm ziet. Deze melding kan je waarschuwen dat het scherm van je iPhone “niet kan worden geverifieerd” of dat “de authenticiteit van dit iPhone-scherm niet kan worden bevestigd.” Dit kan behoorlijk verontrustend zijn als je niet weet wat het betekent. Maar deze melding is geen reden tot paniek. Alles over de melding met belangrijke scherminformatie lees je in ons artikel.

1. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel

We raden aan om een afspraak te maken voor je reparatie. Je krijgt bevestiging dat alle onderdelen voorradig zijn. Bovendien krijgen klanten met een afspraak voorrang.

2. Wij bevestigen je afspraak per mail

Een echte Fonifixer controleert de voorraad en bevestigt je afspraak per mail. Je afspraak gepland en nog geen bevestiging gekregen? Contacteer ons telefonisch om meteen geholpen te worden.

3. Kom langs in één van onze servicecenters

Bezorg je toestel in onze winkel en we geven je een tijdstip voor je weer op te halen.

4. Bij ophaling betaal je de reparatie

Betaal bij ophaling per bancontact, kredietkaart, contant of met ecocheques. Onze voorkeur gaat uit naar bancontact.

Servicecenters

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Zelf je iPhone repareren?

Niet zeker of je iPhone scherm stuk is? Navigeer naar je model en selecteer een gratis diagnose

€5,00 welkomstkorting

Daarom schrijf je in op onze nieuwsbrief:

* verplicht veld

Stuur ons je vraag

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte