Apple iPhone 13 Batterij reparatie

Jouw Apple iPhone 13 batterij loopt snel leeg of je batterij verspringt in percentages? Dat is niet handig als je bereikbaar moet zijn. Een Apple iPhone 13 batterij vervangen kan snel gebeuren bij Fonifix.

 119,99

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone 13 Batterij te vervangen:
  • Je Apple iPhone 13 batterij geeft “onderhoud” aan bij je instellingen
  • De maximumcapaciteit van je batterij is onder 85% bij je instellingen
  • Je Apple iPhone 13 batterij valt plots uit terwijl je nog meer dan 20% batterijpercentage hebt
  • De batterij van je Apple iPhone 13 is opgezwollen en je scherm wordt uit je iPhone frame geduwd.
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone 13 Batterij:
Na het openen van je instellingen dien je op het tabblad batterij te klikken. Hierna kom je in het menu voor de prestaties van je batterij na te gaan. Indien je Apple iPhone 13 batterij onder 85% maximumcapaciteit is gevallen, dient deze vervangen te worden. Wanneer je de melding “onderhoud” of “reparatie” ziet staan, is je batterij dringend aan reparatie toe.
Ben je niet zeker of je Apple iPhone 13 batterij stuk is. Je toestel wil bijvoorbeeld plots niet meer aangaan en je beeld blijft zwart. In dit geval kan je best langskomen in een herstelpunt voor een gratis diagnose aan je Apple iPhone 13 batterij.
Bij de Apple iPhone 13 heeft Apple haar batterijen voorzien van een chip die communiceert met het moederbord. Ook onze iPhone batterijen zijn voorzien van deze chip. Echter zijn wij geen Apple Service Center waardoor wij na de herstelling niet over de nodige software beschikken om de batterij te koppelen met het moederbord. Maar geen zorgen! Want de enige functie die deze chip biedt, is het voorzien van een melding. Deze melding geeft aan dat de iPhone niet kan verifiëren of de batterij door een originele Apple technician is geplaatst. Deze melding verdwijnt na 5 dagen.
Heb jij na het vervangen van je Apple iPhone 13 batterij nog steeds het gevoel dat je nieuwe batterij niet optimaal werkt, kan je hiervoor langskomen. Wij plaatsen in garantie een nieuwe batterij. We kunnen geen garantie geven op een Apple iPhone 13 batterij reparatie in volgende gevallen. Je toestel is in contact gekomen met water of je toestel heeft valschade en je batterij is door de klap opgezwollen.

De levensduur van een Apple iPhone 13 batterij is gebaseerd op oplaadcyclussen. Dit wil zeggen dat de ene persoon sneller door zijn cyclussen heen is dan de andere. Om die reden kunnen wij geen 12 maanden garantie bieden op het vervangen van een batterij.

Uw reparatie

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Uw reparatie

Daarna kan je een afspraak maken.