Bekijk de vacature

iPhone SE 2022 Batterij reparatie

Op zoek naar een snelle Apple iPhone SE 2022 batterij reparatie door een betrouwbare reparatieservice? Dit kan het geval zijn als je batterij snel leeg gaat of je batterij in percentages verspringt. Een Apple iPhone SE 2022 batterij repareren we terwijl je wacht in onze winkel.
A2595, A2782, A2784, A2785, A2783

Apple iPhone SE 2022

Batterij reparatie

 79,99

incl.btw en installatie

A2595, A2782, A2784, A2785, A2783

Apple iPhone SE 2022

Batterij reparatie

 79,99

incl.btw en werkuren

A2595, A2782, A2784, A2785, A2783

Apple iPhone SE 2022

Batterij reparatie

 79,99

incl. btw en installatie

In deze gevallen wordt het tijd om je Apple iPhone SE 2022 Batterij te repareren:
  • Je iPhone SE 2022 batterij geeft “onderhoud” aan bij je instellingen
  • De maximumcapaciteit van je batterij is onder 85% bij je instellingen
  • Je iPhone SE 2022 batterij valt plots uit terwijl je nog meer dan 20% batterijpercentage hebt
  • De batterij van je iPhone SE 2022 is opgezwollen en je scherm wordt uit je iPhone frame geduwd.
Veelgestelde vragen bij het vervangen van de Apple iPhone SE 2022 Batterij:
Indien je iPhone SE 2022 batterij onder 85% maximumcapaciteit is gevallen, zal ze niet meer optimaal werken en dient deze vervangen te worden. Zo zal de iPhone batterij snel leeg lopen of verspringen in percentages. Wanneer je de melding “onderhoud” of “reparatie” ziet staan, is je batterij dringend aan reparatie toe. Meer hierover lees je in ons artikel: Is 85% batterijcapaciteit nog goed?
Ben je niet zeker of je iPhone SE 2022 batterij stuk is. Je toestel wil bijvoorbeeld plots niet meer aangaan en je beeld blijft zwart. In dit geval kan je best langskomen in een herstelpunt voor een gratis diagnose aan je iPhone SE 2022 batterij.
Bij de iPhone SE 2022 heeft Apple haar batterijen voorzien van een chip die communiceert met het moederbord. Ook onze iPhone batterijen zijn voorzien van deze chip. Echter zijn wij geen Apple Service Center waardoor wij na de herstelling niet over de nodige software beschikken om de batterij te koppelen met het moederbord. Maar geen zorgen! Want de enige functie die deze chip biedt, is het voorzien van een melding. Deze melding geeft aan dat de iPhone niet kan verifiëren of de batterij door een originele Apple technician is geplaatst. Deze melding verdwijnt na 5 dagen.
Heb jij na het vervangen van je iPhone SE 2022 batterij nog steeds het gevoel dat je nieuwe batterij niet optimaal werkt, kan je hiervoor langskomen. Wij plaatsen in garantie een nieuwe batterij. We kunnen geen garantie geven op een iPhone SE 2022 batterij reparatie in volgende gevallen. Je toestel is in contact gekomen met water of je toestel heeft valschade en je batterij is door de klap opgezwollen.

De levensduur van een iPhone SE 2022 batterij is gebaseerd op oplaadcyclussen. Dit wil zeggen dat de ene persoon sneller door zijn cyclussen heen is dan de andere. Om die reden kunnen wij geen 12 maanden garantie bieden op het vervangen van een batterij.

Snelle Apple iPhone SE 2022 batterij reparatie met of zonder afspraak

Bij Fonifix kan je voor een Apple iPhone SE 2022 batterij reparatie terecht met of zonder een afspraak. Onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak via de website. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de nodige onderdelen voor jouw Apple iPhone SE 2022 reparatie klaarliggen. Je ontvangt namelijk bevestiging van een Fonifixer of alle vervang onderdelen in voorraad zijn. Wens je toch je Apple iPhone SE 2022 te laten repareren zonder afspraak, kom dan gerust langs in één van onze servicecenters. Hou er dan wel rekening mee dat klanten met een afspraak voorrang krijgen.

Apple iPhone SE 2022 batterij reparaties 60 minuten service

Als Fonifix zijn wij trots om onze razendsnelle 60 minuten service voor Apple iPhone SE 2022 batterij reparaties aan te bieden. We begrijpen hoe belangrijk een functionerende smartphone is. Daarom doen we er alles aan om Apple iPhone SE 2022 batterij reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Onze getrainde technici werken efficiënt en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat jouw Apple iPhone SE 2022 batterij reparatie binnen 60 minuten afgerond is. Is je Apple iPhone SE 2022 batterij stuk, kom dan gerust langs bij Fonifix en ervaar onze snelle en betrouwbare service.

Gratis diagnose voor Apple iPhone SE 2022 batterij reparatie

Als je Apple iPhone SE 2022 batterij kapot is of snel leeg gaat, kan dat heel vervelend zijn. Een beschadigde batterij kan immers de bruikbaarheid van je Apple iPhone SE 2022 ernstig beperken. Het is daarom belangrijk om de Apple iPhone SE 2022 batterij reparatie snel en vakkundig te laten uitvoeren. Bij Fonifix begrijpen we dat het niet altijd duidelijk is wat er precies aan de hand is met je Apple iPhone SE 2022 batterij. Daarom bieden wij onze klanten een gratis diagnose aan om de schade te onderzoeken. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn van de Apple iPhone SE 2022 batterij reparatie.

We reageren snel op uw vraag

Selecteer eerst je gewenste winkel

Whatsapp

Stuur ons via whatsapp

1. Maak online een afspraak of kom langs in onze winkel

We raden aan om een afspraak te maken voor je Apple iPhone SE 2022 reparatie. Je krijgt bevestiging dat alle onderdelen voorradig zijn. Bovendien krijgen klanten met een afspraak voorrang.

2. Wij bevestigen je afspraak per mail

Een echte Fonifixer controleert de voorraad en bevestigt je afspraak per mail. Je afspraak gepland en nog geen bevestiging gekregen? Contacteer ons telefonisch om meteen geholpen te worden.

3. Kom langs in één van onze servicecenters

Bezorg je toestel in onze winkel en we geven je een tijdstip voor je Apple iPhone SE 2022 weer op te halen.

4. Bij ophaling betaal je de reparatie

Betaal bij ophaling per bancontact, kredietkaart, contant of met ecocheques. Onze voorkeur gaat uit naar bancontact.

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Het lijkt erop dat u nog geen herstellingen hebt toegevoegd. Ga naar onze herstellingspagina om een herstelling toe te voegen.

Servicecenters

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Zelf repareren?

€5,00 welkomstkorting

Daarom schrijf je in op onze nieuwsbrief:

* verplicht veld

Nog hulp nodig?

Contacteer één van onze specialisten

Toestel opsturen

Na het invullen van je contactgegevens ontvang je per mail de verzendinstructies. Automatisch maak je ook een boeking aan zodat wij weten dat we jouw toestel mogen verwachten.

* Binnen 72u retour indien de onderdelen voorradig zijn. Neem contact op indien je zeker wil zijn dat het onderdeel in voorraad is.
* Waterschade- en moederbord onderzoeken kunnen langer dan 72u duren.
* Onherstelbare toestellen hebben geen gratis verzending en hebben een diagnose kost van 29,99 euro. De verzendkosten bedragen 9,50 euro incl. btw. 

Stuur ons je vraag

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte