Bekijk de vacature

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen en reparatie, alle informatie verzameld

iPhone scherm vervangen, alles wat je moet weten

Moet je iPhone scherm vervangen worden omdat het scherm gebarsten is, het beeld zwart is of het reageert niet op aanrakingen? Een kapot scherm kan het dagelijkse gebruik bemoeilijken maar gelukkig kan een beschadigd scherm snel vervangen worden. Een iPhone scherm reparatie duurt doorgaans 60 minuten. Bij Fonifix kunnen we helpen bij het repareren van al je gebroken iPhone schermen. 

De opties voor het vervangen van je iPhone scherm

Als je iPhone scherm beschadigd is, heb je de keuze om het scherm zelf te vervangen of het te laten vervangen door een professionele hersteldienst. Het zelf vervangen van het scherm kan een goedkope optie lijken, maar het vereist specifieke kennis en vaardigheden, evenals de juiste tools en onderdelen. Een foutieve reparatie kan leiden tot verdere schade en uiteindelijk duurder uitvallen dan het laten repareren door een professionele hersteldienst. Aan de andere kant kan het kiezen voor een professionele hersteldienst ervoor zorgen dat het scherm snel en efficiënt wordt vervangen door gekwalificeerde technici met hoogwaardige onderdelen. Kies verstandig en zorg ervoor dat je iPhone scherm op een professionele manier wordt hersteld.

iPhone scherm vervangen

Belangrijke scherminformatie na scherm vervanging

Bij de iPhone 11 (en latere modellen) kan er na het vervangen van het scherm een melding “belangrijke scherminformatie” verschijnen waarin wordt aangegeven dat de iPhone niet kan herkennen of het scherm origineel is, correct is geplaatst of de installatie niet is voltooid. Dit is een normale melding en hoeft niet te worden beschouwd als een probleem. Dit komt doordat het serienummer van het scherm niet overeenkomt met het serienummer van de oorspronkelijke iPhone. Het scherm zal echter wel volledig functioneel zijn en veilig te gebruiken. Het is belangrijk om te weten dat deze melding niet kan worden uitgeschakeld en dat de veiligheid en functionaliteit van je iPhone niet worden aangetast door het vervangen van het scherm.

iPhone melding op toegangsscherm

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose.Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen