Bekijk de vacature

Fonifix Sint Niklaas

Professionele reparatieservice

Fonifix Sint-Niklaas is niet meer actief in de Stationsstraat 8. Wij zijn nog wel actief voor walk-in reparaties in onze vestiging te Mechelen en Antwerpen. Je toestel kan ook opgestuurd worden per post. Je kan hiervoor contact opnemen via de contact pagina.

Serviceprovider voor reparaties in regio Sint-Niklaas

Bij Fonifix staat kwaliteit voorop als het gaat om het repareren van verschillende merken. We bieden betrouwbare en snelle reparatieservices aan met behulp van hoogwaardige onderdelen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector zijn we in staat om de meeste reparaties binnen 60 minuten af te handelen.
Vanuit Sint-Niklaas kan je langskomen voor een walk-in reparatie in onze vestiging te Mechelen of Antwerpen. We raden aan om een afspraak te maken zodat we de onderdelen kunnen reserveren.

Fonifix - main banner 1
macbook-reparatie-antwerpen-4

Laptop

reparatie

tablet reparatie

Tablet

reparatie

smartphone reparatie

Smartphone

reparatie

smartwatch reparatie

Smartwatch

reparatie

gameconsole reparatie

Gameconsole

reparatie (contacteer ons)

Populaire merken die we repareren

Selecteer je merk voor meer informatie en prijzen.

Populaire merken die we repareren

Selecteer je merk voor meer informatie en prijzen.

Populaire reparaties regio Sint-Niklaas

Bij Fonifix begrijpen we dat beschadigde of slecht functionerende mobiele toestellen en wearables veel ongemak en frustratie kunnen veroorzaken. Daarom zijn we er trots op dat we in Mechelen en Antwerpen bekend staan als een betrouwbare serviceprovider die gespecialiseerd is in het oplossen van veelvoorkomende problemen die zich voordoen bij deze apparaten. We bieden een breed scala aan reparatieservices om ervoor te zorgen dat onze klanten snel weer aan de slag kunnen met hun apparaten. Men kan erop vertrouwen dat we toestellen met de grootste zorg behandelen en dat we een kwalitatieve reparatie aanbieden.

smartphone reparatie

Razendsnelle reparaties bij Fonifix

Fonifix begrijpt dat tijd van onschatbare waarde is en dat klanten hun mobiele apparaten zo snel mogelijk gerepareerd willen terugkrijgen. We zijn er trots op dat we in Antwerpen en Mechelen een snelle en efficiënte service bieden, waarbij de meeste reparaties binnen 60 minuten worden afgerond. Ons team van deskundige technici is zorgvuldig opgeleid om snel en met precisie te werken, zodat klanten kunnen vertrouwen op een hoogwaardige en betrouwbare reparatie.

Fonifix
Antwerpen

Nationalestraat 99, 2000 Antwerpen

Fonifix
Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39

Nog vragen?
Wij zijn er om te helpen

Gebruik de secties hieronder om antwoord te vinden op veelgestelde vragen. Je kan ook contact opnemen via onze contactpagina.
Raadpleeg onze support pagina om een antwoord te vinden op veelvoorkomende problemen.

Bij officiële hersteldiensten duurt een reparatie gemiddeld 10 dagen en wordt de data op je toestel gewist. Bij Fonifix kan je meteen langskomen met of zonder afspraak. Wij herstellen je toestel in 90% van de gevallen binnen 60 minuten en zonder het wissen van je persoonlijke gegevens. Bovendien bieden wij 12 maanden garantie op onze iPhone reparaties. Bij een officiële hersteldienst is dit slechts 3 maanden.

Fonifix rond 90% van zijn herstellingen af in minder dan 60 minuten. Meer informatie over de duurtijd van je herstelling vind je terug op de toegewijde reparatiepagina. Indien je onze winkel in Mechelen of Antwerpen wenst te bezoeken, kan je best online een afspraak maken. Wij reserveren het onderdeel voor jouw zodat we je ter plaatse meteen kunnen verder helpen.

Wanneer je toestel schade heeft opgelopen en je kan deze niet zelf vast stellen, kan je langskomen in één van onze herstelpunten. Onze technici voeren ter plaatse een gratis diagnose uit. Wanneer de prijsofferte nadien te hoog is, kan je deze nog steeds kosteloos weigeren. In sommige gevallen is er wel een onderzoekskost van toepassing.Dit is het geval bij een moederbord en een waterschade diagnose. Onze medewerkers melden dit bij afgifte van je toestel.

Fonifix biedt standaard 12 maanden garantie op alle herstellingen met als uitzondering batterij en moederbord reparaties. Hier loopt de garantieperiode 6 maanden.

De garantie is voorzien op alle fabricagefouten in het onderdeel zelf. Wanneer de oorzaak van de schade niet gerelateerd is aan het onderdeel of een duidelijk montagefout verloopt de garantie. Hieronder vallen voornamelijk val-, druk- en waterschade.

Bij Fonifix wissen wij geen persoonlijke gegevens bij het vervangen van componenten in je toestel. Dit gebeurt enkel wanneer de toestel met software problemen is aangeboden en er geen andere mogelijkheid bestaat om je toestel aan de praat te krijgen.

Tip: Plan een afspraak in en kies voor een gratis diagnose. Wij bezorgen nadien een prijsofferte.

Best bereikbaar en vlakbij onze winkel

Route: Om onze winkel te bereiken dien je via de Brusselpoort de Hoogstraat in te rijden. Wij raden aan om Waze te gebruiken omdat de verkeerscirculatie in Mechelen in 2023 volledig is gewijzigd. 
Staduitwaarts rij je via de Dijle zolang de werken gaande zijn in de Adegemestraat.

Parkeren: De OLV-straat is autoluw geworden waardoor tussen 11u00 en 18u00 niet door de straat mag gereden worden. 

Wij raden daarom ten zeerste aan om rechtstreeks de Q-park aan Lamot in te rijden om frustraties te vermijden.

Kost: €2 per 35 minuten.
Wandelen: 2min

parking Fonifix mechelen Lamot

Beste parkeerkeuze in Antwerpen

Vanaf 1 augustus mag er slechts 30 minuten geparkeerd worden in de Nationalestraat. Wij raden aan om gebruik te maken van de ondergrondse parking Cammerpoorte die slechts op 3min van onze winkel gelegen is.

Kostprijs €3,30 per uur.

Parking fonifix antwerpen - cammerpoorte

Fonifix Mechelen

Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
2800 Mechelen

Fonifix Antwerpen

Nationalestraat 99
2000 Antwerpen